اعلام برنامههای دهه مهدویت در فارس
مسوول بخش عترت شورای قرآن و عترت فارس از اجرای ۱۱ عنوان برنامه بزرگداشت دهه مهدویت در استان فارس خبرداد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، حجتالاسلام محمدحسین حدائق با بیان اینکه برنامه های دهه مهدویت از پنجم شعبان آغاز شده است، گفت: نخستین برنامه اجرای پویش وقف مهدوی با همکاری سازمان اوقاف است.
قائم مقام بنیاد مهدی موعود (عج) فارس، توسعه و گسترش سهشنبههای مهدوی را از جمله برنامههای دهه مهدویت برشمرد و اظهارداشت: این برنامه با سه جامعه هدف اعم از بسیج و حلقههای صالحان، آموزش و پرورش و شبکه شاد و دیگری برای مساجد اجرا میشود.
وی، اجرای پویش جشن خانگی مهدوی، جشن عبادت ۱۵ سالگی پسران و ۹ سالگی دختران در نیمه شعبان در بستر فضای مجازی، راهاندازی سامانه شورای قرآن و عترت، اجرای پانزدهمین دوره مسابقه کتابخوانی میثاق پنهان، مسابقه کتاب نسیم انتظار از مجموعه گفتارهای پیرامون امام زمان (عج)، تجلیل از فعالان مهدوی، اجرای پویش سفیر مهدوی ۲ وغیره را از دیگر برنامههای این ایام اعلام کرد.
مسوول بخش عترت شورای قرآن و عترت فارس بیان کرد: یکی از برنامههای دهه مهدویت توزیع بستههای معشیتی از نیمه شعبان تا نیمه رمضان است. در نیمه شعبان سال گذشت ۳ هزار بسته معیشتی ویژه نیازمندان شیراز توزیع شد و تا امروز حدود ۱۲ هزار بسته معیشتی با این نیت توزیع شده است.
وی با بیان اینکه علاوه بر اینها مرکز تخصصی مهدویت سطح ۳ حوزه علمیه برادران با هدف توانمندسازی طلاب و دانش پژوهان راهاندازی شده است، گفت: یکی دیگر از برنامههای این ایام اجرای پویش هفت سین مهدوی است که خانوادهها میتوانند در سفره هفت سین خود نمادی از امام زمان (عج) را قرار داده و از آن فیلم تهیه کرده و ارسال کنند.
وی به تشریح عناوین روزهای دهه مهدویت در سال جاری پرداخت و افزود: ۵ شعبان مصادف با ۲۹ اسفند به نام «انتظار، عقلانیت و معنویت»؛ ۶ شعبان مصادف با ۳۰ اسفند۹۹ (تحویل سال) با نام «تحول روحی و آمادگی همه جانبه برای ظهور»؛ ۷ شعبان مصادف با اول فروردینماه ۱۴۰۰ بهنام «دولت اسلامی و تمدن نوین اسلامی»؛ ۸ شعبان مصادف با ۲ فروردینماه بهنام «جامعه اسلامی و همدلی و مواسات مهدوی»؛ ۹ شعبان مصادف با ۳ فروردین بهنام «سرباز پروری برای ظهور با تربیت نسل منتظر (کودکان و نوجوانان مهدوی)»؛ ۱۰ شعبان المعظم مقارن با ۴ فروردین متناسب با نامگذاری سال ۱۴۰۰ از طرف مقام معظم رهبری است ؛
همچنین ۱۱ شعبان مصادف با ۵ فروردین بهنام «جوان منتظر انقلابی و آمادگی و تلاش برای تحقق تمدن اسلامی»؛ ۱۲ شعبان مقارن با ۶ فروردین بهنام «اقتصاد اسلامی، عدالت و انتظار ظهور»؛ ۱۳ شعبان مصادف با ۷ فروردین بهنام «خانواده منتظر، هسته اولیه تمدن نوین اسلامی»؛ ۱۴ شعبان مقارن با ۸ فروردین بهنام «دختران، زنان و مادران، زندگی عفیفانه زمینهساز ظهور» و ۱۵ شعبان مصادف با ۹ فروردین بهنام «مستضعفین، تمدن نوین اسلامی و انتظار جهانی» نامگذاری شده است.