شاهچراغ ؛نورباران ولادت آخرین شکوفه باغ احمدی
سومین حرم اهل بیت (ع)،امشب یکپارچه شور و شادی میلاد مهدی موعود است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، نیمه شعبان دیگری از راه رسید تا باز هم دلها به سمت و سوی امام غایب از نظر پرواز کند، امامی که عدالت، انتظارش را میکشد و زادروز میلادش، بشارتی روح پرور برای همه عاشقان و شیفتگان و مستضعفانی است که چشم به راه آمدنش هستند.ای مهربانتر از باران! سال هاست، سیبهای سرخ انتظار در سبد دلتنگیها، دست نخورده باقی مانده؛ منتظر میمانیم تا طومار شبِ سیاه و مچاله شده انتظار را در هم بپیچانی و سپیدی صبح سبز انتظار را برایمان به ارمغان بیاوری.
هر سال در آستانه نیمه شعبان، سومین حرم اهل بیت (ع)، یکپارچه شور و شادی بود؛ از هر خیابان صدای نورافشانی و نوای شادی مردم به گوش میرسید و منتظران ظهور در هر گوشه و کنار ایستگاهی برپا کرده بودند و بین مردم شربت و شیرینی توزیع میکردند.
منتظران ظهور منجی عالم بشریت از هر کجای شهر خود را به آستان امین ولایت حضرت شاهچراغ (ع) رسانده و این عید را در کنار مضجع شریفش جشن میگرفتند.
این دومین سال است که میلاد مهدی موعود را در خانهها جشن میگیریم و برای ظهور دوازهمین امام شیعیان، یگانه فرزند امام عسکری (ع) یازدهمین امام شیعیان، دستها را به آسمان میبریم.
امام مهدی (عج) در سحرگاه نیمه شعبان ۲۵۵ ق در سامرّا چشم به جهان گشود و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال ۲۶۰ ه. ق به دنبال شهادت حضرت عسکری (ع)، همچون حضرت عیسی (ع) و حضرت یحیی (ع) که در سنین کودکی عهدهدار نبوّت شده بودند، در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند. آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشکیل حکومت عدل جهانی احکام الهی را در سرتاسر زمین حاکمیت خواهد بخشید.
مرحوم نورى در بیان اسماء شریفه امام مهدی (عج)، با استناد به آیات، روایات، کتب آسمانى پیشین، تعبیرات راویان و تاریخنگاران، تعداد ۱۸۲ اسم و لقب براى حضرت مهدی (عج)، از جمله محمّد، احمد، عبدالله، محمود، مهدى، برهان، حجّت، حامد، داعى، شرید، صاحب، غائب، قائم، خلف صالح و منتظر اشاره کرده است.