تولید ۸۱ تنی عسل در شهرستان جویبار
۸۱ تن عسل، امسال در شهرستان جویبار تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: با هدف تولید غذای سالم و به دلیل افزایش فعالیت بیشتر زنبورداران و افزایش کندوها، میزان تولید عسل در این شهرستان نسبت به پارسال با افزایش ۱۱ تنی به ۸۱ تن رسید.
غلامرضا سعیدی افزود: این مقدار عسل در ۵ هزار و ۸۱۹ کندو با فعالیت ۹۵ بهرهبردار و زنبوردار این شهرستان تولید شد.
وی تصریح کرد: صنعت زنبورداری بهعنوان یکی از مهمترین بخشهای کشاورزی، بر روی افزایش تولید کمی و کیفی محصولات زراعی، باغی و مراتع تأثیر شگرفی دارد به طوری که این صنعت، ارزشافزوده بالایی دارد و میتواند بهعنوان یک صنعت ارزآور برای کشور بسیار حائز اهمیت باشد.
سعیدی تولید عسل در این شهرستان را در مدت مشابه سال گذشته ۷۰ تن عنوان و علت افزایش امسال آن را فعالیت بیشتر زنبورداران و افزایش کندوها اعلام کرد.
وی ادامه داد: تولید موم، بره موم، گرده گل و ژل رویال از دیگر تولیدات بخش زنبورداری است که در این زمینه نیز عملکرد خوبی در این شهرستان حاصل شد بطوری که ۶۰ کیلو گرده گل، ۱۲۰ کیلو موم، ۳۰ کیلو بره موم و ۶ کیلو ژل رویال در این شهرستان تولید شد.
سعیدی خاطرنشان کرد: با هدف تولید تخصصی و افزایش تولید ژل رویال کلاسهای آموزشی برای زنبورداران برگزار شده و توانمندسازی زنبورداران در تولید این محصول مورد توجه است.
وی در پایان گفت: صنعت زنبورداری این شهرستان برای افق ۱۴۰۴، چشماندازی را در نظر گرفته که پیشرو در بخش کشاورزی، سرآمد در منطقه، رقابتپذیر در جهان، بهرهمند از دانش و فناوری روز، برخوردار از کسب و کارهای اقتصادی و کارآمد و عرضهکننده محصولات قابلاعتماد و ارزشآفرین است.