مضرات مصرف بیش از اندازه فلفل
خوردن فلفل برای این افراد ممنوع!
فلفل به علت تندی و طبع گرمی که دارد برای همه افراد توصیه نمیشود.
«کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی میشود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود میتواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما، فلفل یکی از سبزی های مورد علاقه در جهان است، اما به علت تندی و طبع گرمی که دارد برای همه افراد توصیه نمیشود. توجه کنید که این افراد نباید فلفل بخورند.
فلفل یکی از سبزی های مورد علاقه در جهان است که به غذا افزوده میشود یا همراه غذا خورده میشود. اما به علت تندی و طبع گرمی که دارد برای همه افراد توصیه نمیشود. توجه کنید که این افراد هرگز نباید فلفل بخورند... اگر افرادی که هرگز نباید فلفل بخورند، رعایت نکنن مبتلا به بیماری میشوند و سلامتی خود را به خطر میاندازند.
مصرف فلفل قرمز در قاعدگی:
این ادویه حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین» است که با تحریک کردن پایانههای اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنالهای درد، نوعی مسکن موثر برای کاهش دردهای دوره قاعدگی به حساب میآید.
بیشتر بخوانید:
مصرف فلفل قرمز در بارداری و شیردهی:
فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود. زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا میکنند.
۱. مصرف فلفل قر مز برای کودکان چندان توصیه نمی شود.
۲. خوردن فلفل قر مز در عدهای ایجاد ناراحتی میکند.
اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نمیتوانند فلفل قرمز تند را بخصوص د رمصارف داخل تحمل نمایند و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم میباشند بهتر است مصرف فلفل قر مز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد.
۳. اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می شود و اگر در حد مجاز مصرف شود میتواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.
۴. مصرف فلفل تند سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا میبرد و به همین خاطر به لاغر شدن کمک میکند. اما «کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی میشود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود میتواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
۵. فلفل قرمز میتواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود. خوردن فلفل قرمز میتواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج میبرند فراهم سازد.