پخش زنده
امروز: -
در پی همه گیری کووید-۱۹، موارد ابتلا به افسردگی در فرانسه افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه اقتصادی فرانسوی زبان "لِزِکو" در یادداشتی نوشت در پی همه گیری کووید-۱۹، موارد ابتلا به افسردگی در فرانسه افزایش یافته است.
براساس این یادداشت، علائم افسردگی میتواند به وخامت اوضاع مالی، ابتلا به کووید-۱۹ یا شرایط مسکن مرتبط باشد. مطالعهای که سرویس آماری وزارتخانههای اجتماعی انجام داده است، آسیب پذیری بیشتر زنان و جوانان را آشکار میسازد. در این خصوص نباید تعجب کرد. بر اساس مطالعهای که به تازگی در این باره انجام شده است، پس از پایان دوران قرنطینه نخست که در چارچوب مقابله با ویروس همه گیر کرونا اعمال شد، از هر هفت فرانسوی یک نفر به افسردگی مبتلا شده و البته آسیب پذیری زنان و جوانان در این شرایط بیشتر بوده است.
براساس مطالعهای که اداره تحقیقات، مطالعات، ارزیابی و آمار فرانسه "Drees" انجام داده و نتایج آن روز جمعه منتشر شده است، "در ماه مه سال ۲۰۲۰، ۱۳,۵ درصد از افراد ۱۵ سال به بالا که در فرانسه زندگی میکنند علائم بیماری افسردگی داشته اند"؛ در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۹، ۱۰,۹ درصد بوده است.
جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله با ۲۲ درصد بیشترین آسیب را دیده اند که این رقم نیز در مقایسه با سال ۲۰۱۹ دو برابر شده است.
تشدید حالتهای افسردگی در بین زنان نیز بیشتر بوده است، در سال ۲۰۲۰ در ۱۵,۸ درصد از زنان علائم افسردگی دیده شده است؛ در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۹، ۸، ۱۲,۵ درصد بود.
این حالتهای افسردگی شامل کاهش علاقه به انجام کارها، خلق و خوی تهاجمی، اختلالات خواب و مشکل در تمرکز است. این علائم میتوانند به وخامت اوضاع مالی، ابتلا به کووید-۱۹ و شرایط مسکن نیز مرتبط باشند. براساس نتایج مطالعهای که صورت گرفته، "در بین هر پنج نفر بیش از یک نفر در آپارتمانی بدون بالکن زندگی میکند و دارای علائم افسردگی است".
براساس نتایج اداره تحقیقات، مطالعات، ارزیابی و آمار فرانسه، در سال ۲۰۱۹، ۱۴ درصد از والدینی که به تنهایی با فرزندشان زندگی میکردند، علائم افسردگی داشتند که این رقم در سال ۲۰۲۰ به ۲۱ درصد افزایش یافته است. از سوی دیگر خشونت خانوادگی در فرانسه در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۹، ۹ درصد افزایش یافته است.