سرمایهگذاری ۸۶ هزار میلیاردی در صنعت گردشگری مازندران
۸۵ هزار و ۹۴۱ میلیاردریال، هفت سال گذشته تاکنون در بخش گردشگری مازندران سرمایهگذاری شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: در این مدت مجوز ساخت ۸۵۵ فقره در حوزه مجموعه گردشگری استان با سرمایه گذاری حدود ۸۳ هزار میلیاردریال صادر شد.
سیف الله فرزانه با پیش بینی اشتغال مستقیم برای ۴۲ هزار و ۸۲۸ نفر با این میزان سرمایه گذاری به افزایش تقاضا برای سرمایهگذاری در بخش گردشگری مازندران اشاره کرد و افزود: ساخت دو هتل پنج ستاره در شهرستان نوشهر، ساخت هتل چهار ستاره و مجموعه تفریحی و گردشگری در شهرستان ساری و نیز مجموعه تفریحی در شهرستان چالوس از بزرگترین طرحهای سرمایه گذاری بخش خصوصی در سالهای اخیر بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران از بهره برداری ۱۷۷ طرح با حجم سرمایه گذاری بیش از ۱۵ هزار و ۲۶۸ میلیاردریال (هفت سال) در استان خبر داد و گفت: هم اکنون ۲۱۸ واحد گردشگری با حجم سرمایه گذاری ۲۶ هزار و ۲۶۵ میلیاردریال در حال ساخت بوده که حدود نیمی از آن با حجم سرمایه گذاری ۱۸ هزار میلیاردریال به عنوان سرمایه گذاریهای جدید محسوب میشود.
فرزانه، با بیان اینکه با بهره برداری از این تعداد طرح گردشگری برای ۱۶ هزار و ۵۵۴ نفر مستقیم و همچنین با احتساب اشتغال غیرمستقیم بیش از ۶۰ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد افزود: افزایش بستههای حمایتی دولت از سرمایه گذاران گردشگری، یکی از دلایل تمایل بخش خصوصی به این حوزه است.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به اینکه هفت سال گذشته تاکنون، حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیاردریال تسهیلات ارزان قیمت با افزایش ۵ برابری به سرمایه گذاران گردشگری استان پرداخت شده است تصریح کرد: در این مدت ۴۲ واحد اقامتی مدرن مانند هتل و مجموعههای اقامتی لوکس با افزایش ۳۰ درصدی و همچنین ۲۱۶ واحد اقامتی بومگردی و ۳ هزار و ۲۴۷ خانه مسافر هم با افزایش ۱۰۰ درصدی به ظرفیت رسمی گردشگری مازندران اضافه شد.
فرزانه، گفت: امسال ۸۳ فقره مجوز و موافقت اصولی سرمایه گذاری در بخش گردشگری مازندران با پیش بینی سرمایه گذاری حدود ۲۳ هزار و ۵۶۸ میلیاردریال صادر شده و علاوه بر ارائه تسهیلات مالی، خدمات کارشناسی و مشاورهای، تهیه آمایش گردشگری استان، گره گشایی از فعالیت سرمایه گذاران، کاهش بوروکراسی اداری و نیز کاهش مدت فرآیند سرمایه گذاری از ۵۰۰ روز به کمتر از چند هفته، مهمترین اقدامات خدماتی دولت بوده است.