با هدف توسعه فن آوری، کشاورزی و گردشگری در مازندران
تفاهمنامه استانداری مازندران با سرمایه گذاران بخش خصوصی
تفاهمنامه استانداری مازندران با سرمایه گذاران بخش خصوصی حوزههای فن آوری، کشاورزی و گردشگری به امضا رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، استاندار مازندران گفت: این تفاهمنامه برای توسعه در حوزههای فن آوری، کشاورزی و گردشگری استان با سه شرکت معتبر و موفق به لحاظ تامین منابع مالی، دانش فنی و نوع کار به امضا رسیده است.
احمد حسین زادگان، از صدور مجوزهای لازم توسط دستگاههای اجرایی مازندران حداکثر تا ۱۵ روز و نیز در اختیار قرار دادن دو سایت به عنوان گزینه پیشنهادی در شهرستانهای بهشهر و ساری برای سرعت بخشیدن به آغاز عملیاتهای اجرایی شرکتهای مربوطه تا دو ماه آینده خبر داد.
استاندار مازندران گفت: در حوزه فن آوری با شرکت سیلیکون، ولی خاورمیانه، به عنوان بنیانگذار نخستین تولید کننده سیلیکونهای خورشیدی برای استفاده در پنلهای خورشیدی و نیز سیلیکونهای الکترونیک برای ساخت آی سیهای الکترونیکی تفاهمنامهای منعقد شد.
حسین زادگان افزود: بر این اساس مقرر شد، شرکتی در زمینی به مساحت ۴۰ هکتار با سرمایه گذاری ۱۶۲ میلیون دلار (منشا خارجی) با اشتغالزایی برای حدود ۲۰۰ تا ۲۷۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ هزار شغل غیرمستقیم با خروجیهای تولید از جمله مواد جانبی مورد نیاز صنعتهای مختلف تاسیس شود. همچنین در فازهای بعدی حدود ۳ هزار شرکت توسط شرکت سیلیکون، ولی خاورمیانه پشتیبانی خواهد شد.
استاندار مازندران در بخش دیگی از سخنان خود با اشاره به توسعه کشت گلخانهای به عنوان یکی از اولویتهای استان تصریح کرد: در حوزه کشاورزی و پیرو جلسه قبلی با شرکت شاهد و قرارداد امضا شده فی مابین، شهرک گلخانهای هوشمند و پیشرفته (یک مجموعه کشت و صنعت) در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار با پیشنهاد خود شرکت مربوطه در آهودشت شهر چمستان از توابع شهرستان نور، با سرمایه گذاری بیش از هزار میلیاردتومان و اشتغالزایی برای ۸۵۰ نفر ساخته میشود.
احمد حسین زادگان گفت: در حوزه گردشگری هم، موافقت اولیه برای اجرا و راه اندازی طرح بزرگ مجموعه فرهنگی، تفریحی و ورزشی شمال کشور واقع در ابتدای شهرستان آمل و بر اساس ملاحظات زیست محیطی توسط شرکت سنترال پارک (شرکت دهکده رویایی آبی)، امروز در جلسه کارگروه استانی به تصویب رسید.
استاندار مازندران با بیان اینکه هدف از اجرای طرح مورد نظر جلوگیری از خروج ارز از کشور است، ارزش اقتصادی این طرح را ۴۰۰ میلیاردتومان با مشارکت شرکت خارجی به عنوان تامین کننده تجهیزات، ارزآوری ۲۰ میلیون دلاری، اشتغالزایی برای ۲۸۰ نفر در فاز نخست و ۴۰۰ نفر در فاز دوم به صورت مستقیم اعلام کرد.