ماهی قرمز،ناقل کرونا نیست
مردم با اطمینان خاطر ماهی قرمز خرید کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره بهداشت و بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: ماهیان قرمز ناقل ویروس کرونا نیستند و فقط هنگام خرید باید شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کرد.
مصطفی کرد آبادی با بیان اینکه ماهیان قرمز را از مکانهای معتبر خریداری کنید، چون این ماهیها در محلهای مجاز تولید میشوند افزود: هنگام خریداری ماهی قرمز افراد باید توجه داشته باشند که لکههای سفید روی بدن ماهی نباشد و بالههای ماهی کاملا سالم باشد.
وی گفت: بیماریهای واگیردار بین انسان و ماهیها کم است، اما بیماریهایی مانند سل پوستی وجود دارد که بر اثر زخمهای روی بدن ماهیها ممکن است حساسیتهای پوستی ایجاد کند.
او گفت: ماهیان قرمز از خانواده کپور ماهیان هستند و اگر شرایط نگهداری مناسب باشد عمر این ماهیان تا ۲۰ سال هم میرسد.
رئیس اداره بهداشت و بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان با بیان اینکه استفاده از ظروفی با دهانه باز و ارتفاع زیاد برای نگهداری ماهی قرمز مناسب است افزود: ماهیان قرمز نباید در معرض تابش مستقیم نور قرار بگیرند، چون دچار سوختگی بدن میشوند. دمای مطلوب این ماهیها باید بین ۱۰ تا ۲۵ درجه باشد.
کردآبادی گفت: برای زیست هر ماهی پنج لیتر آب لازم است. بهتر است ۵۰ درصد این آب با آبی که کلر نداشته باشد هر ۲۴ ساعت عوض شود.