پخش زنده
امروز: -
اگر از ماهی قرمز شب عید درست نگهداری شود، بیش از 10 سال هم عمر می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اصفهان؛ کارشناس مسئول آبزیان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: برای تداوم عمر ماهی ها باید آب مورد استفاده را چند ساعت در هوای آزاد قرار داد تا کلر آن از بین برود.
امیر راجرز افزود: برای تغذیه ماهی ها بهتر است از غذاهای آماده موجود در فروشگاه های عرضه ماهی زینتی و برگ کوچک کاهو، جعفری، برش نازک خیار یا سیب استفاده شود.
وی گفت: ماهی قرمز باید در دمای مناسب بین 20 تا 25 درجه به دور از بخاری و سیستم های حرارتی نگهداری شود و ظروف مورد استفاده هم باید دهانه بزرگی داشته باشد.
راجرز با اشاره به این که از رها سازی ماهی های قرمز پس از ایام نوروز در رودخانه ها باید پرهیز شود تاکید کرد: برخی ماهی های قرمز که ناقل بیماری هستند، با ورود به رودخانه و در نهایت جاری شدن آن در آبهای آزاد موجب بروز بیماری به دیگر ماهی ها خواهند شد.