کالج سلطنتی متخصصان کودک در انگلیس
پزشک گوگلی، عامل سردرگمی والدین انگلیسی
دانشمندان هشدار میدهند شمار والدینی که پس از جستجو در موتورهای جستجو، از جمله گوگل، فرزند خود را به اشتباه، بیمار تشخیص میدهند، رو به افزایش است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ دانشمندان هشدار میدهند شمار والدینی که پس از جستجو در موتورهای جستجو، از جمله گوگل، فرزند خود را به اشتباه، بیمار تشخیص میدهند، رو به افزایش است.
کالج سلطنتی متخصصان کودک در انگلیس هشدار داده است اینترنت موجب شده است شمار والدینی که با جستجوی نشانگان دیده شده در فرزندانشان، به شبکههای اجتماعی و گوگل مراجعه و جستجو میکنند و سپس به اشتباه، فرزند خود را بیمار تشخیص میدهند، رو به افزایش است.
دانشمندان در انگلیس هشدار میدهد "دکتر گوگل" (Doctor Google)، والدین را درباره سلامت فرزندانشان، سر در گم میکند، زیرا شماری از والدین، پس از جستجو در اینترنت، به اشتباه فرزندشان را بیمار تلقی میکنند، مانع رفتن آنان به مدرسه میشوند، به پزشکان متعدد مراجعه میکنند، فرزندان را به آزمایشگاهها میبرند و در مواردی، موی فرزندشان را میتراشند، تا نشان دهند که فرزندشان، شبیه کودکان سرطانی است.
روزنامه دیلی میل در این باره نوشت کالج سلطنتی متخصصان کودک و سلامت کودکان (Royal College of Paediatrics and Child Health) این هفته دستورالعملی را درباره آنچه که " جعل کردن یا استقرا کردن بیماری" ((fabricated or induced illness (FII) در کودکان نامیده میشود، منتشر کرد.
به نوشته دیلی میل، شمار این قبیل جعل کردن یا استقرا کردن بیماری در کودکان، رو به افزایش است به گونهای که در دو سال گذشته، همه متخصصان کودکان در انگلیس، مواردی از این اختلال را گزارش کرده اند.
این روزنامه به نقل از دکتر دانیا گلیزر (Danya Glaser)، متخصص کودکان در بیمارستان گریت اورموند استریت (Great Ormond Street Hospital) در لندن نوشت " جعل کردن یا استقرا کردن بیماری"، موجب میشود تا کودکان، به علت جستجوهای بی علت والدین، از جمله در گوگل، اسیب ببینند و گهگاه والدین با بهره گیری از اطلاعات حاصل از جستجو در اینترنت موفق میشوند پزشکان را متقاعد سازند که فرزندشان، واقعا بیمار است.