براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس
نگرانی از کووید طولانی در میان کودکان انگلیسی
در حالی که دولت انگلیس در صدد است مدارس این کشور را به زودی باز کند، کووید طولانی مدت در میان کودکان این کشور، موجب نگرانی شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس، ۱۳ درصد از کودکان کمتر از ۱۱ سال و نیز ۱۵ درصد از نوجوانان ۱۲ تا ۱۶ سال انگلیسی، دستکم یک علامت ابتلا به ویروس کرونا را پنج هفته پس از مثبت شدن نتیجه آزمایش کرونا، با خود همراه دارند.
مرکز ملی آمار انگلیس بررسی وضعیت سلامتی کودکان را به صورت تصادفی در منازلشان انجام داده است بنابراین، فقط به سراغ خانوارهایی که فرزندانشان، به علت دارا بودن نشانگان ابتلا، مورد آزمایش کرونا قرار گرفته بودند، نرفته است.
به نوشته گاردین، انتشار این گزارش، موجب نگرانی شده است، زیرا مطابق طرح دولت انگلیس، قرار است از روز دوشنبه هفته آینده، ۱۸ اسفند ماه، مدارس این کشور باز شود.
روزنامه گاردین به نقل از پروفسور کریستینا پاگل (Christina Pagel)، عضو شورای علمی مشورتی دولت انگلیس و مدیر پژوهش بالینی در دانشگاه لندن نوشت اگرچه اطلاعات درباره کووید طولانی مدت در میان کودکان، دقیق نیست، نباید به این اطلاعات، بی توجه بود.
وی در توئیتی نوشته است به ویژه این که هنوز واکسن کرونا برای کودکان در دسترس نیست و احتمالا تا اوایل سال آینده میلادی نیز آماده نخواهد شد.
به نوشته گاردین، پروفسور دنی آلتمن (Danny Altmann)، استاد ایمنی شناسی در دانشگاه امپریال کالج نیز گفته است اگرچه احتمال ابتلای کودکان، انتقال ویروس و بستری شدن در میان کودکان، اندک است پرسش اصلی این است که آیا ممکن است عفونت خفیف یا متوسط در کودکان، به کووید طولانی مدت مبدل شود یا خیر.
روزنامه گاردین نوشت گزارشهایی از کووید طولانی مدت در میان کودکان سوئدی و ایتالیایی منتشر شده است که نیازمند بررسیهای بیشتر است.
انگلیس پنچمین کشور دارای بیشترین جان باختگان و بیشترین مبتلایان به کرونا در جهان است. ویروس انگلیسی چند ماه است که به ویروس غالب در این کشور مبدل شده است.