نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا
مشاور تغذیه مرکز توسعه سلامت کیش گفت: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی میتوان به پشگیری از ابتلای به بیماری کرونا کمک کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، بیتا ابراهیمی راد با اشاره به اينكه تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی برای حفظ سلامت بدن لازم است، گفت: تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که بر اساس هرم غذایی ایران در گروه اصلی غذایی (نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، شیر و فرآوردههای آن، گوشت و تخم مرغ، و حبوبات و مغز دانه ها) قرار دارند.
وي افزود: مواد غذایی در هر گروه غذایی، دارای ارزش غذایی تقریبا یکسانی هستند و میتوان از یکی به جای دیگری استفاده کرد. دریافت کافی مواد مغذی میتواند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشیده و بدن را در مقابل ابتلا به انواع عفونتها بویژه کرونا ویروس کووید ۹۱ مقاوم كند.
مشاور تغذیه مرکز توسعه سلامت کیش گفت: ویژگیهای بیولوژیک مردان، پروفایل اجتماعی و مسئولیت شغلی مردان، مسئولیت خانوادگی مردان برای خرید اقلام مورد نیاز خانواده، تاثیر مسائل فرهنگی بر ابتلای مردان، بیماریهای مزمن در مردان و رفتارهای ناسالم مردان (تغذیه ناسالم و بی تحرکی) مهمترین عواملی هستند که در ابتلا و شدت بیشتر عوارض کووید ۱۹ در مردان نقش بازی میکنند و در مطالعات مختلف در نقاط مختلف دنیا مورد تاکید قرار گرفته اند.
بیتا ابراهیمی راد گفت: به طور کلی کمبود هر کدام از ریز مغذیهای مورد نیاز بدن میتواند باعث ضعف سیستم ایمنی شده و توانایی بدن در مقابله با عوامل ایجاد کننده بیماریها را کاهش دهد.
وي افزود: دریافت مقدار مناسب ویتامین D از منابع غذایی این ویتامین (ماهیهای چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ) به صورت روزانه به افزایش سطح ایمنی بدن کمک میکند.
وي افزود: افرادی که براساس تشخیص پزشک دچار کمبود ويتامين هستند ابتدا باید با دوز درمانی تجویز شده توسط پزشک درمان شوند.
بیتا ابراهیمی راد گفت: فعالیت هوازی با شدت متوسط را که عموماً معادل با راه رفتن سریع است و به نحو چشمگیری ضربان قلب را تسریع می کند.
وي گفت: در شرایط خانه نشینی ناشی از شیوع کرونا میتوان راه رفتن در حیاط یا پارکینگ منزل یا تردمیل را در نظر گرفت. میتوان با جمع دورههایی که حداقل ۱۰ دقیقه یا بیشتر طول میکشند، تا حد اقل ۳۰ دقیقه روزانه انجام شود.