به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن؛ انگلیس یکی از نخستین کشورهای غربی بود که کارزار واکسیناسیون گسترده را در ماه دسامبر آغاز کرد و تاکنون، قرار بود واکسیناسیون بزرگسالان را تا ماه سپتامبر انجام دهد.
نخستین مرحله از این واکسیناسیون، نیمه فوریه با تزریق یک دوز واکسن به ۱۵ میلیون نفر (که افراد بالای ۷۰ سال و کادر درمان بودند) انجام گرفت. براساس آخرین آماری که شنبه منتشر شد، پس از آن، بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دیگر نخستین دوز واکسن را دریافت کردند.
دفتر نخست وزیری انگلیس در بیانیهای اعلام کرد از این پس، هدف این است که کل بزرگسالان در انگلیس نخستین دوز واکسن را تا آخر ژوئیه و همه افراد بالای ۵۰ سال تا نیمه آوریل واکسن بزنند.
بوریس جانسون در این بیانیه اعلام کرد «دستیابی به واکسیناسیون ۱۵ میلیون نفر مرحله مهمی است. اما هیچ کندی وجود نخواهد داشت و من میخواهم شاهد پیشروی گسترده و سریع روند واکسیناسیون در هفتههای آینده باشم».
در حالی که انگلیس یکی از آسیب دیدهترین کشورهای اروپایی از شیوع کروناست؛ و بیش از ۱۲۰ هزار نفر، ۲۸ روز پس از ابتلا به کرونا جان باختند، با وجود این، طی هفتههای گذشته، شمار موارد ابتلا، بستری شدن و مرگ و میر کاهش یافته و به نظر میرسد قرنطینهای که اوایل ژانویه اعمال شد مؤثر بوده است.
به رغم این پیشرفتها، بوریس جانسون هشدار داد راه خروج از قرنطینه «محتاطانه و تدریجی» خواهد بود.
نخست وزیر محافظه کار انگلیس قرار است دوشنبه بعدازظهر در پارلمان نقشه راه خود را برای خروج از قرنطینه ارائه کند. در این نقشه راه، اولویت با بازگشایی مدارس خواهد بود و خروج از قرنطینه قرار است به تدریج از هشتم مارس آغاز شود.
مت هنکاک وزیر بهداشت انگلیس روز یکشنبه در اسکای نیوز از رویکرد محتاطانه دولت دفاع و خاطرنشان کرد «همچنان نزدیک به ۲۰ هزار بیمار کووید ۱۹ بستری هستند».
وی افزود دولت اهمیت واکسیناسیون کودکان را برای جلوگیری از انتقال کووید ۱۹ بررسی میکند و «آزمایشهای بالینی در حال انجام است تا بدانیم آیا کودکان نیز باید واکسینه شوند یا خیر».
جان ادموند یکی از مشاوران پزشکی دولت یکشنبه به بی بی سی گفت تا زمانی که همه مردم، حتی کودکان، واکسینه نشوند «خطر بالای ظهور دوباره ویروس وجود دارد».