جلسه شورای قضایی کهگیلویه و بویراحمد؛
دستگاه قضا مطالبهگر واقعی حقوق مردم
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: دستگاه قضا مطالبهگر واقعی حقوق مردم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در جلسه شورای قضایی با قدردانی از تلاش ستودنی کارکنان قضايي کهگیلویه و بویراحمد گفت: مخدومه شدن ۹۲ درصد پرونده ها در این استان نشان از عزم جدی مسئولان در خصوص دفاع از حقوق عامه است.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان اینکه تلاش و سختی های شما سکویی برای رسیدن به خودسازی است افزود: رسیدگی به دعاوی مردم از مهمترین راههای رسیدن به قرب الهی است.
وی با بیان اینکه حقوق عامه مهم است و دادگستری باید حقوق عامه را رعایت کند بیان کرد: تعطیلی کارخانه قند از جمله موارد ضایع شدن حقوق مردم است.
وی ادامه داد: تعطیلی کارخانه قند برای من باعث تاسف بود و بارها گفته ام و می گویم مسئله توجه به واگذاری به بخش خصوصی به شرط توانمندی سرمایه گذار و نظارت مستمر ضروری است.
وی گفت اکنون بانک تجارت پول دارد ان شالله چرخ های تولید راه بیفتد این کارخانه باید به عنوان یک مرکز تولیدی ارزشمند بدرخشد حمایت از تولید وظیفه ماست جهش تولید با عمل و اجرا رخ می دهد با سخن چیزی حل نمی شود.
رئیس دستگاه قضا گفت: واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی مد نظر است اما برای تولید و توسعه، نه اینکه بعد از واگذاری تعطیل شود.
رئیس قوه قضائیه افزود: تبدیل وضعیت کارکنان و ارتقاء آنان به قضات نباید به گونه ای باشد که مشکل دستگاه قضا رفع شود.
رئیس دادگستری استان هم گفت: توصیه آیتالله رئیسی احترام به این مردم شریف و ولایی استان بود که انصافا توصیه به همه همکاران در این استان همین امر بوده است.
حسن نگینتاجی افزود: بيش از شش هزار ملاقات در يك سال اخير در مجموعه قضايي استان انجام شده است.
وی با اشاره به سند تحول قضایی گفت: حقوق عامه در این سند مورد تاکید رهبری و رئیس قوه قضاییه است.
رئیس دادگستری این استان بیان کرد: متاسفانه در استان سالیان گذشته به موجب قانون عامه در جنگل و بستر رودخانه سهلانگاری شد و بخش اعظمی تصرف شد که مهمترین رسالت نظارت پذیری است.
نگین تاجی ادامه داد: کاری که در بحث حقوق عامه شکل گرفت تشکیل قرارگاه مرکزی بود.
رئیس دادگستری استان هم در این جلسه گفت: بیش از هزارو ۲۴۰ هکتار از طریق قرارگاه مرکزی و تبصره ماده ۵۵ رفع تصرف در این مدت داشتیم که کار جهادی بود.
وی ادامه داد: ۱۱۶ هکتار از بستر رودخانه ها رفع تصرف شده است و آنچه برای ما مهم بود احیاء فرهنگ نظارتپذیری نهادهای متولی بود که باید اقدامات در این زمینه را مستندسازی کنند.
وی افزود: بحث دوم در سند تحول قضایی که مورد تاکید ریاست قرار گرفته حمایت از سرمایه گذاری و تولید و موضوع اخراج کارگران بود که در استان این سیر را دیدیم که در واگذاری کارخانه به اشخاص حقوقی قانون رعایت نمی شود و بیشتر رابطهها مد نظر است.
نگینتاجی با بیان این که مطالبات شیوه خاص خود را دارد، گفت: بحث کارخانه قند که هویت ملی و تاریخی مردم است با بیش از ۴۲ هکتار زمین در بهترین نقطه استان ارزش ریالی ۹۰۰ میلیارد و مطالبه مردم بود.
وی گفت: سلامت قضات ما در این پرونده مشخص شد ابتدا حکم به ابطال شد و رای به رفع تصرف صادر شد و انشاالله شاهد رونق تولید و بازگشت به چرخه تولید خواهیم بود.
رئیس دادگستری استان گفت: پتروشیمی سقاوه واگذاری نادرست و جعل در واگذاری بود که در این پرونده حکم ابطال صادر شد، دستگاه قضایی زمینه احیاء کارخانهها را فراهم کرد و نیازمند همراهی قوه مجریه هستیم.
وی گفت: کارخانه آرد در دستور کار دستگاه قضایی استان بود که اعلام کردیم واگذاری کارخانه آرد خلاف قانون و تضعیف حقوق مردم است که این مورد هم ابطال شد.
نگینتاجی در خصوص تغییر کاربری و اینکه گفته میشود احکام صادره اجرا نمیشود، گفت: چند سال پیش چند خانهای ساخته شده و در کنار آن چندین خانه دیگر احداث شده آیا قوه قضاییه باید آنها را تخریب کند؟ اماباید بگویم دستگاه قضایی وارد این مسائل احساسی نمیشود.