تقویت علائم هشدار آمیز کرونایی در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت: تصمیمات در مورد تدابیر کرونایی از این پس بصورت منطقهای گرفته خواهد شد.
به گزارش حمید کاملی خبرنگار
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از آنکارا ،
وزیر بهداشت ترکیه گفت: تصمیمات در مورد تدابیر کرونایی از این پس بصورت منطقهای گرفته خواهد شد.
فخرالدین کوجا در پایان جلسۀ ستاد علمی مبارزه با کرونا درخصوص تصمیمات اتخاذ شده با بیان اینکه از این پس تصمیم در مورد چگونگی اجراء تدابیر کرونایی از سوی مدیران منطقهای و با توجه به میزان ابتلا و شیوع ویروس کرونا در آن مناطق و شهرها گرفته خواهد شد، گفت: وزارت بهداشت از هفتۀ گذشته تصمیم گرفت آمار مربوط به میزان ابتلا را با تفکیک شهرها اعلام کند و از این پس نیز این آمار هر هفته بروزرسانی و اعلام خواهد شد. بدین ترتیب مسئولین ذیربط در شهرهای مختلف کشور با توجه به این ارقام میتوانند تدابیر کرونایی در مناطق تحت پوشش خود را کاهش و یا افزایش دهند.
وزیر بهداشت ترکیه واکسن و اطلاع رسانی صحیح را دو سلاح مهم در مبارزه با کووید-۱۹ دانست و گفت: ما برای توسعه و گسترش این دو سلاح از تمام امکانات موجود استفاده خواهیم کرد و امیدواریم هرچه زودتر به روزهایی که حسرتش را میکشیم برسیم.
فخرالدین کوجا گفت: طی روزهای اخیر میزان ابتلا روزانه به ویروس کرونا در سطح کشور بین ۷ تا ۸ هزار نفر در نوسان است و متاسفانه هنوز میزان مرگ و میرها در اطراف یکصد نفر در روز سیر میکند. برای بازگشت به زندگی عادی تعداد مبتلایان روزانه باید تا حد زیادی پایین بیاید. در همین چارچوب مبارزۀ موثری با شیوع ویروسهای جهش یافته در دست اجراء داریم، ولی برغم تمام اینها برخی از این ویروسهای جهش یافته از قدرت شیوع بسیار بالایی برخوردار هستند. به همین دلیل مجبوریم که همچنان بر رعایت تدابیر کرونایی اصرار بورزیم.
وی با ذکر اینکه تاکنون ۵ میلیون دوز واکسن به شهروندان ترزیق شده که ۸۰۰ هزار مورد آن دوز دوم میباشد، گفت: برای جلوگیری از ازدهام در مقابل مراکز واکسیناسیون، شهروندان با گرفتن وقت قبلی از طریق سامانۀ اینترنتی به این مراکز مراجعه میکنند.
فخرالدین کوجا در پایان با بیان اینکه یکی از اولویتهای اصلی دولت بازگشت اصناف به سر کار خود و حضور دانشجویان در دانشگاهها میباشد، گفت: ستاد علمی مبارزه با کرونا تمام تلاش خود را برای تحقق این خواسته میکند.