ثبت طرح تحقیقاتی دانشگاه بیرجند در کنسرسیوم بین المللی
طرح بینالمللی بهبود کارآیی سامانههای آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران) در کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاههای آلمان و قطر ثبت شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، دکتر پوررضا بیلندی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
دانشگاه بیرجند به همراه تیمی از اعضای هیئت علمی برای ایجاد ارتباط با دانشگاهها و سازمانها و مراکز پژوهشی علمی بینالمللی برای شناساندن ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه بیرجند،گسترش همکاریهای دو جانبه آموزشی ، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، و ارتقاء رتبه دانشگاه در پایگاههای ملی و بینالمللی، طرحی را با عنوان "بهبود کارآیی سامانههای آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران) " با همکاری چندین مؤسسه و دانشگاه بین المللی از آلمان و قطر به ثبت رساند.
بدین ترتیب دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاهها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی موفق شد به کنسرسیومی بین المللی متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جزو ۱۰۰ دانشگاه اول دنیا)، دانشگاه دولتی قطر (تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جزو ۴۰۰ دانشگاه اول دنیا)، و دو موسسه فنی- مهندسی و آموزشی آلمانی وارد شود.
دکتر پوررضا بیلندی ابراز امیدواری کرد ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راه حلهای پایدار و اجرایی در خصوص استفاده از آبهای نامتعارف برای کشت زعفران (بهعنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) و همچنین همکاریهای بعدی در قالب تفاهم نامههایی بین طرفهای این کنسرسیوم شود.