خریداران خاویار مازندران را بشناسید
کدام کشورها مشتری خاویار مازندران هستند؟
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، معاون آبزیپروری شیلات مازندران با بیان اینکه پرورش ماهی خاویاری به دو صورت استفاده از منابع آب داخلی و استفاده از آب دریا انجام میشود، گفت: از زمینهای ساحلی با استفاده از آب دریا برای پرورش ماهیان خاویاری استفاده میکنیم که پتانسیل خوبی برای پرورش است و در این راستا باید زمین تامین شود.
محمد مهدی عباسزاده به افزایش ۱۶ درصدی صادرات محصولات شیلاتی استان اشاره کرد و افزود: ماهیان خاویاری به کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس، گوشت ماهیان خاویاری به کشورهای روسیه، عراق و افغانستان صادر شد.
او با بیان اینکه مازندران رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری را در کشور داراست گفت: دو هزار و ۱۷۷ کیلوگرم ماهیان خاویاری از آغاز امسال تاکنون در آبهای ساحلی استان صید شد.
عباسزاده با اشاره به اینکه امسال صادرات ماهیان از لحاظ وزنی هشت هزار و ۶۵۰ تن به ارزش ۱۸ میلیون دلار بوده است، افزود: صادرات شامل خوراک آبزیان، گوشت ماهیان خاویاری، ماهیان سردابی و گرمابی بوده است.
معاون آبزیپروری شیلات مازندران گفت: خوراک آبزیان به کشورهای ارمنستان، آذربایجان، عراق و افغانستان صادرات شد.
او افزود: ۱۱ هزار تن کیلکا و هزار و ۳۲۰ تن ماهیان استخوانی از آغاز فصل صید تاکنون در استان صید شد.
خاویار محصولی کمیاب است و دریای خزر به عنوان بزرگترین منبع ماهیان خاویاری در جهان بیش از ۹۰ درصد خاویار دنیا را تامین میکند. خاویار از محصولات مهم صادراتی کشور محسوب میشود.