سازمان غذا و دارو خبرداد
ویتامین D بدن چگونه تامین شود
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت مصرف فرآوردههای غذایی حاوی ویتامین D تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمدحسین عزیزی، به اهمیت مصرف ویتامینها و مکملها در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: اگر همراه با رژیم غذایی مناسب از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند.
وی با عنوان این مطلب که در مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ، مغزها و…، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از طریق مواد غذایی تأمین میشود، افزود: یکی از مشکلات جامعه ما کمبود ویتامین D است.
دکتر عزیزی با اشاره به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D، گفت: در حال آغاز آزمایشی غنی سازی نان با ویتامین D هستیم تا در مرحله بعد به صورت کشوری این کار انجام شود.