به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکزاصفهان؛مکانیسم هضم غذا در طول شبانه روز متغیر است پس برنامه غذایی و مواد خوراکی مصرفی باید به تناسب زمان شب و روز مصرف شوند. خوردن برخی غذاها درساعتهای خاص آثار وارزشهای غذایی متفاوتی دارد.
میوهها نیز از این قاعده مستثنی نبوده و خوردن آنها در برخی از واقع میتواند بالاترین تأثیرگذاری را داشته باشد. همچنین خوردن آنها در برخی از زمانها توصیه نمیشود.
زمان طلایی خوردن مواد غذایی:
موز
از آن جایی که سرشار از فیبر و به روند گوارش کمک میکند، خاصیت ضد اسیدی دارد و سوزش دل را رفع میکند. آن را هنگام ظهر مصرف کنید. مصرف آن هنگام شب احتمال سرفه، سرما خوردگی و تشکیل خلط را بالا میبرد.
ناهار؛ تقویت دستگاه ایمنی و مفید برای پوست
شام؛ تشکیل مخاط و اختلال در هضم
سیب
مصرف آن در روزمانع یبوست میشود، اما مصرف آن در شب میتواند باعث یبوست شود.
صبحانه؛ کاهش قند خون و کلسترول
شام؛ دشواری در هضم و افزایش اسید معده
پرتقال
عصرانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
صبحانه؛ سوزش و تورم معده
سیب زمینی
صبحانه؛ کاهش کلسترول و افزایش مواد معدنی
شام؛ افزایش وزن
شکلات تلخ
صبحانه؛ تولید آنتی اکسیدان، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و جوان سازی
شام؛ افزایش وزن
برنج
ناهار؛ افزایش متابولیسم
شام؛ افزایش وزن
شیر
صبحانه؛ هضم سخت (در صورت فعالیت زیاد مشکلی ندارد)
شام؛ آرامش بدن و خواب راحت
انجیر و زردآلو
صبحانه؛ افزایش متابولیسم و هضم غذا
شام؛ اختلال در هاضمه
گوجه فرنگی
صبحانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
شام؛ تورم معده
یک کارشناس ارشد تغذیه زیاد خوردن میوهها را در آخر شب مضر دانست و گفت: توصیه میکنیم که افراد میوه را در طول روز و در ساعتهای مختلف مصرف کنند و به یکباره در آخر شب، چند میوه را با هم نخورند.