شکوفایی صنعت قطعه سازی خودرو در استان مرکزی
استاندار مرکزی : فعالیت شرکت های قطعهساز در استان مرکزی نویدبخش رشد بسیار خوبی در کنار فعالیت های صنعتی دهه های گذشته در استان است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی ۲۵ دیماه در پنجمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان که با حضور مقیمی مدیرعامل شرکت ایران خودرو برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های بسیار خوب ایجاد شده در استان برای ساخت قطعات خودرویی، اظهار کرد: فعالیت شرکت های قطعهساز در استان مرکزی نویدبخش رشد بسیار خوبی در کنار فعالیت های صنعتی دهه های گذشته در استان است و شاهد شکوفایی در صنعت قطعه سازی استان هستیم.
وی تصریح کرد: این سفر فرصت مناسبی برای استان مرکزی است و قرار بر این است که مصوبات و تصیمات این سفر در جلسه ای در تهران به جمع بندی مناسب برسد.
آقازاده با اشاره به اینکه استان مرکزی هزاران میلیارد تومان برای سرمایه گذاری در حوزه قطعه سازی ظرفیت دارد، گفت: شرکتهای بزرگی از جمله هپکو، آذراب، واگن پارس و ایرالکو و شرکت های کوچک و بزرگ در استان مرکزی فعال هستند و ایران خودرو برای ساخت قطعات بیشتر و ساخت یک محصول می تواند از ظرفیتهای این استان با توجه به صنایع بزرگ و زیرساخت های مناسب و نزدیکی به تهران استفاده کند که این امر مشروط به همکاری و مساعدت استان است که از این حیث اعلام آمادگی می کنیم.
استاندار مرکزی تاکید کرد: سفر مدیرعامل ایران خودرو به استان فرصت خوبی است که این کار بزرگ را از امروز استارت بزنیم و قطعا با تمایل ایران خودرو می توان به نتیجه نهایی رسید.
در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری بین "ایران خودرو، انجمن قطعات خودرو و اتاق بازرگانی اراک"، تفاهم نامه همکاری بین "ایران خودرو، انجمن قطعه سازی استان و دانشگاه آزاد اراک" و تفاهمنامه همکاری بین "ایران خودرودیزل، انجمن قطعه سازان استان و اتاق بازرگانی اراک" منعقد شد.
نمایندگان مردم استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی هم در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی دیدگاه های خود را مطرح کردند.
آصفری نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: درحال حاضر ۱۵۰ شرکت زیانده زیرمجموعه ایران خودرو هستند که گفته می شوداین تعداد به ۱۰۵ شرکت کاهش یافته است.
وی ادامه داد: اعضای هیات مدیره این ۱۵۰ شرکت زیرمجموعه،حقوق می خواهند و این امر در افزایش قیمت خودرو نیز تاثیرگذار است.
کریمی دیگر نماینده مردم اراک،خنداب و کمیجان در مجلس هم گفت: استان مرکزی باید به قطب قالب سازی صنعت خودرو تبدیل شود.
وی یاداور شد سالانه مبالغ زیادی ارز کشور برای واردات قالب خارج می شود و اگر بتوان از ظرفیت های موجود در حوزه قالب سازی در قطعات بزرگ وکوچک حمایت کرد، شاهد اتفاقات خوبی دراین حوزه خواهیم بود.
علیرضا نظری نماینده مردم خمین و رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی هم گفت: ایران خودرو پس ازسرشکن هزینه ها،قیمتی راتعیین می کند،اماآنچه مردم استفاده میکند۱۰۰درصدبالاتر از قیمت تعیین شده است، سود را چه کسی می برد؟وی ادامه داد: کارخانه بخشی از سود را ازآن خود می کند و واسطه ها هم سود هنگفتی دریافت می کنند، و این مصرف کننده است که امروز با دید تمسخر به تصمیمات کشور درحوزه خودرو نگاه می کند.