به علت تعطیلیهای ناشی از شیوع ویروس کرونا
افزایش خودکشی افراد بیکار در فرانسه
به علت تعطیلیهای ناشی از شیوع ویروس کرونا در فرانسه، میزان خودکشی در میان افرادی که شغلشان را از دست داده اند، افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از راشاتودی در بحبوحه مشکلات کسب و کارها و تعطیلیهای ناشی از شیوع ویروس کرونا در فرانسه، میزان خودکشی در میان افرادی که شغلشان را از دست داده اند، افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، فرانسه از ابتلای ۲۶ هزار نفر در یک روز به ویروس کرونا خبر داد که بالاترین میزان ابتلای روزانه به این ویروس از ماه نوامبر محسوب میشود. دولت فرانسه با تشدید مقررات منع آمد و شد شبانه به افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور واکنش نشان داده است.
«اولیویه وران» وزیر بهداشت فرانسه در سخنانی گفت: «ما در این مرحله نمیخواهیم یک تعطیلی سراسری اعمال کنیم، اما مقررات منع آمد و شد را تمدید میکنیم که در همه مناطق به جای این که از ساعت هشت شروع شود از ساعت شش شروع میشود. این قانون از روز دوم ماه ژانویه ۲۰۲۱ آغاز میشود.»
جدا از اجرای مقررات منع آمد و شد، رستورانها در زمان تعطیلات همچنان بسته باقی خواهند ماند.
وینس سیمونیه که یک رستوران دار است در سخنانی در ارتباط با شرایط ناامید کننده حاکم در کشورش و همچنین خودکشی یکی از همسایگانش گفت: من ۱۶ سال است که در منطقه لاترنیته سرمیه زندگی میکنیم. من ۱۲ اتاق هتل و دو رستوران دارم. ما در سال به ۴۰ تا ۵۰ هزار خدمات میرسانیم. ما در طی فصل زمستان ۱۲ کارمند داریم. در فصل تابستان هم ۲۲ نفر را استخدام میکنیم؛ بنابراین شرایط آسانی نیست که ناگهان شغل خود را از دست داده ایم. در منطقه ما غذاهای دریایی و اقلام تولید خودمان فروخته میشود. ما ماهی زیادی تولید میکنیم. اما اکنون دیگر رویدادی برگزار نمیشود و اتوبوسی هم وجود ندارد. فراتر از همه این که همه جا تعطیل شده است.
در ارتباط با وضعیت سلامتی خود باید بگویم که داروهای ضد افسردگی مصرف میکنم. داروی مسکن مصرف میکنم و هر روز صبح حالت تهوع دارم. زیاد نمیتوانم بخوابم و خوب هم نمیخوابم. فکر میکنم من تنها کسی نیستم که در چنین شرایطی به سر میبرم. یکی از همسایگانم که در خانه رو به رویی من زندگی میکرد و به اندازه دو نسل رستوران داشت. او از تعطیلی نخست رهایی یافت و تنها ۳۶ سال داشت. او یک رستوران در کنار خیابان داشت و همه او را میشناختند. طی تعطیلی دوم همه کسب و کارها مجبور شدند تعطیل کنند، اما برخی از رستورانهای کنار خیابانی همچنان اجازه داشتند فعالیت کنند و از آنجایی که اسم او در این فهرست قرار نداشت او روز بعد خودش را حلق آویز کرد. اگر میخواهید درباره او جزییات بیشتری را بدانید باید بگویم که او یک پسر ۱۱ ساله داشت.
مجری برنامه سپس گفت نتایج نظرسنجی یک موسسه مطالعاتی در فرانسه یک چهارم افرادی که درآمدشان در نتیجه شیوع این همه گیری کاهش یافت به خودکشی فکر کرده اند. این رقم در میان آنهایی که شغل خود را از دست داده اند بیشتر است.
اقتصاد فرانسه در فصل بهار با رکود دو رقمی مواجه شد؛ زمانی که تعطیلی نخست در این کشور اجرایی شد. در این میان کسب و کارهای غیر ضروری بیش از پیش آسیب دیده اند و بخش هتلداری در این کشور با رکود ۵۰ درصدی مواجه شده است. به رغم وعده دولت امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای حمایت از شرکت ها، مشکلات در این کشور همچنان ادامه دارد.
وینسنت مونیه که یک رستوران دار است، در سخنانی گفت: اگر شما میخواهید مراکز فروش نوشیدنی و رستورانهایی را تعطیل کنید که پروتکلها را رعایت نمیکنند، خوب است، اما بیشتر همکاران من قوانین وضع شده را به صورت مناسبی رعایت میکنند و تا به امروز هم هیچ تحقیقی نشان نداده است که رستورانها منشأ ابتلا به ویروس کرونا محسوب میشوند. زمانی که میبینید مردم در ایستگاههای مترو تجمع میکنند، نمیتوانم این موضوع را درک کنم که چرا گفته میشود در سوپرمارکتها و در متروها خطر به مراتب کمتر از رستورانها است. من شش ماه است که حقوق نگرفته ام. خوشبخانه من و همسرم کمی پس انداز داشتیم، اما این پول در حال تمام شدن است؛ بنابر این باید به ناچار این سوال را بپرسیم اگر حتی بتوانیم اجاره بها را پرداخت کنیم، اگر بتوانیم هزینه ماشین و مدارس کودکان را بپردازیم، فردا چه اتفاقی قرار است رخ دهد؛ به ویژه این که میدانیم مالکان کسب و کارها در فرانسه کمکهای مستقیمی دریافت نمیکنند. در روز کریسمس فرزندانم به من گفتند به ما هدیه نده، در عوض ما همه اسباب بازیهای خود را میفروشیم تا با پول آن بتوانیم غذا بخریم.