عمار یازدهم محلی برای هم افزایی همه مردم
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار گفت: در یازدهمین دوره جشنواره، بخشی را به عنوان قصه ما کلید زده ایم که در قالب آن مردم سوژههای بر زمین مانده را به ما ارائه میدهند و آثاری در این باره ساخته میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای وحید جلیلی در نشست خبری یازدهمین جشنواره مردمی عمار که با حضور مسئولان این جشنواره در حسینیه هنر برگزار شد افزود: سوژههای زیادی داریم که بر زمین مانده است و نیاز به بازتعریف دارد و بخش قصه ما به همین منظور راه اندازی شده است.
آقای جلیلی گفت: تاکنون حدود هزار موضوع قصه و شخصیت به ما معرفی شده اند که امیدواریم با گسترش این نهضت اتفاقات خوبی بیفتد.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار ادامه داد: در این دوره، کتاب سلولهای بهاری با موضوع خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی و همچنین لذت زندگی با موضوع مجموع فعالیتهای فرهنگی مردم در قالب عمار و طی یازده سال گذشته را معرفی خواهیم کرد.
آقای جلیلی درباره جایگاه سینمای داستانی در جشنواره فیلم عمار گفت: در این بخش در ده سال گذشته روند رو به رشدی داشته ایم و جوانان بسیاری، آثار با کیفیتی تولید کرده اند که منطقه پرواز ممنوع و لباس شخصی از جمله آنهاست.
وی ادامه داد: منطقه پرواز ممنوع توانست یک میلیون مخاطب را به سینما بیاورد و فروش بیش از ۷ میلیارد تومانی داشته باشد که در ژانر نوجوان اتفاق مثبتی به حساب میآید.
آقای جلیلی افزود: در راستای سینمای داستانی، کارگاههای فیلمنامه نویسی و کارگردانی برگزار شده است و امیدواریم در آینده چهرههای فعال و قوی زیادی در این باره ببینیم.
برگزاری برخط جشنواره عمار از ۱۱ دی
دبیراجرایی جشنواره فیلم عمار گفت: جشنواره فیلم عمار از ۱۱ دی به شکل برخط و در سامانه "عمار یار" برگزار میشود.
آقای سردارآبادی در نشست رسانهای جشنواره فیلم عمار که با حضور برگزارکنندگان این جشنواره در حسینیه هنر برگزار شد، افزود: امسال به علت شیوع کرونا، نمایش فیلمها در سامانه "عماریار" اتفاق میافتد.
وی گفت: ۱۰ صبح پنجشنبه (۱۱ دی) نخستین نمایش آغاز میشود و ۱۰ صبح شنبه ۲۰ دی آخرین نمایش است. در این نمایش برخط، افراد به صورت جمعی میتوانند فیلم ببینند و با کارگردان اثر به بحث و گفتگو بپردازند.
دبیر اجرایی جشنواره فیلم عمار درباره نحوه تهیه بلیت این جشنواره افزود: هر سال نمایشهای مردمی زودتر آغاز میشود و دیروز مستند «ماح» در یک نمایش در شهر جهرم بیش از ۵۰۰ مخاطب داشته است. این مسئله نوید این را میدهد که فیلم سازها میتوانند، مخاطبان خود را در همه ایران پیدا کنند. مخاطبان فیلمها پس از تماشای فیلم، متناسب با رضایتی که دارند با خرید بلیت به فیلمسازان جشنواره عمار برای تولید آثار بهتر و بیشتر کمک میکنند.
آقای وحید جلیلی هم در این نشست گفت: امسال در جشنواره عمار دو مراسم تقدیر داریم. خانم «کلر ژوبرت» مسلمان فرانسوی ساکن ایران و نویسنده حوزه ادبیات کودک، همچنین سید محمود رضوی تهیهکننده جوان و پیشروی سینمای ایران که برخی کارهای ممتاز او خط شکنی در سینمای ایران محسوب میشد و خلاءهایی در سینمای ایران را پر کرد تقدیریهای ما هستند.
مسئول شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار افزود: امسال به دلیل رعایت آیین نامههای بهداشتی، برنامه سینما فلسطین را نداریم و در عوض یک برنامه زنده هر شب در شبکه افق داریم. در آن برنامه به معرفی خانم ژوبرت بیشتر خواهیم پرداخت.