رژیم غذایی مبتلایان به کووید-۱۹
تغذیه مناسب، سپر دفاعی قوی برای مبتلایان کرونا
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهترین رژیم غذایی توصیه شده برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را رژیم غذایی نرم و پر پروتئین با کالری بالا اعلام کرد.
دکتر زهرا عبداللهی افزود: به طور کلی نوشیدن مایعات کافی، گامی موثر در کنترل بیماری است، نوشیدن آب، آبمیوهها، چای و انواع سوپها همزمان با شروع علائم فراموش نشود چرا که هضم ترکیبات مایع به انرژی کمتری نیاز دارد و در نتیجه بدن انرژی کافی را برای مقابله با بیماری خواهد داشت.
وی برمصرف انواع سوپ، منابع غذایی روی، آهن، مقادیر زیاد مایعات در دوران نقاهت کرونا تأکید کرد.
همچنین در دوران ابتلا به کرونا، استفاده از غذاهای سنگین، ترشیها و انواع سسهای تند و تداوم محدودیتها و رژیم غذایی در افرادی که بیماری زمینهای دارند ممنوع است.
باید به این نکته توجه داشت که در دوره بیماری کرونا، اشتهای بیمار کاهش یافته و به علت رعایت نکردن کافی مواد مغذی احتمال بروز سوء تغذیه یا کمبود ریزمغذیها در بدن افزایش مییابد و در نتیجه سیر بیماری طولانیتر میشود.
لازم است بهبود یافتگان به ویژه کودکان، مادران باردار و شیرده، سالمندان و مبتلایان به بیماریهای مزمن مثل سل، سرطان، دیابت و فشار خون مراقبت تغذیهای خاصی دنبال کنند.