تغذیه و مقابله با کووید- ۱۹
افزایش ابتلا به کرونا با این خوردنیها
مصرف زیاد قند، نمک و چربی امکان ابتلا به کرونا را افزایش میدهد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکزاصفهان،در بحرانها مانند کرونا تبعیت از یک الگوی تغذیهای سالم یکی از مهمترین و اساسیترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب میشود.
تا جایی که ممکن است ماست و شیر کم چرب مصرف کنید و استفاده از فست فودها و غذاهای کنسروی را که حاوی سدیم و نمک زیادی هستند را محدود کنید.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر ضرورت توجه به نشانگرهای تغذیه ای، تضمین خرید مواد غذایی سالمتر و سیستم ایمنی قویتر برای مقابله با کرونا تأکیدکرد.
دکتر زهرا عبداللهی افزود:محصولات با تعداد نشانگر سبز بیشتر باید در اولویت خرید و مصرف قرار گیرند، همچنین مصرف موادغذایی دارای نشانگرهای قرمز باید در رژیم غذایی روزانه محدود شود.
توصیه به مستعدان ابتلا به کرونابیماریهای قلبی عروقی، کبدی و دیابت بیشتر مستعد ابتلا به کرونا هستند.
مبتلایان به دیابت با ورزش و تحرک بدنی و مبتلایان به فشار خون بالا و بیماریهای قلبی عروقی با پیروی از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزی فراوان خود را از ابتلا به کرونا در امان نگه دارند.
به مبتلایان سرطان توصیه میشود از مصرف چربی گوشت ها، پوست مرغ، لبنیات پرچرب و سسهای سفید پرهیز کنند و همواره مراقب وزن خود باشند.