نحوه کاشت دانه مرکباتی مثل پرتقال و نارنج را در این مطلب وب گردی دنبال نمایید.
به گزارش خبرگزاري صدا وسيما؛ سبز کردن هسته مرکبات باعث میشه دانههای خوراکی مثل گندم، عدس، ارزن و … را روانه سطل زباله نکنیم. این هستهها حدود ده روز تا بیست روز طول میکشه تا سبز بشن و سبزی بسیار شفاف و زیبایی دارن، میتونین از هسته میوه نارنج استفاده کنین پس از آن گیاه سبز شده دو ماهه رو توی گلدون بکارین تا بزرگ بشه و تبدیل به نهال بشه.
آموزش سبز کردن تخم مرکبات:
هسته نارنج یا پرتقال یا لیمو را توی آب میذاریم تا ۲۴ ساعت بمونه.
بعد ۲۴ ساعت پوست روی هسته را با دقت میکنیم که به مغز دانه آسیبی نرسه.
هسته مرکبات پوست کنده را توی آب میذاریم که خشک نشن.
هسته ها رو با دقت و مرتب روی خاک گلدون میچینیم.
فاصلهها نه خیلی کم باشه و نه زیاد
روی دونهها رو یه لایه نازک خاک ریخته و با سنگهای ریز میپوشونیم
با اسپری خاک رو خیس میکنیم. دو روز اول روشو پلاستیک بذارین و چند بار آب بدین.
کم کم دانهها سبز میشن و از لابلای سنگها میان بیرون و تبدیل به نهالهای سبز و زیبایی میشن.