فریدونشهر
تکذیب وجود پنبه در کنسرو ماهی
هر از چندگاهی شایعات و تصاویری درفضای مجازی منتشر میشود، از پنبه در حلیم گرفته تا قرص در بسته بندی کیک و پنبه در کنسرو ماهی.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ اخیرا تصاویر ویدئویی دست به دست شد که فردی با شستشوی قطعاتی از ماهی داخل کنسرو ماهی، ادعا میکند که آنچه باقی مانده الیاف پنبه است.
نائب رییس سندیکای کنسرو ایران با رد شایعه وجود پنبه در تولید تن ماهی گفت: این شائبه حاصل استفاده از مارلین یا بادبان ماهی در تولید تن ماهی است چرا که ۸۰ درصد گوشت این نوع ماهی پروتئین بوده و باقی آن، پروتئینهای میوفیبر است.
مسعود بختیاری با بیان اینکه مارلین ماهی یک ماهی بسیار مغذی است گفت: این ماهی ضخامت بیشتری نسبت به سایر ماهیان تن دارد به همین جهت قیمت پایینتری دارد.
وی با بیان اینکه روی قوطی این نوع تن ماهی برای اطلاع مصرف کنندگان، نوع ماهی استفاده شده ذکر شده گفت: آنچه در این کلیپ به عنوان پنبه معرفی میشود، بخشی از بافت گوشت مارلین ماهی است.
نائب رییس سندیکای کنسرو ماهی ایران گفت: این گونه نیست که تولیدکننده با هدف تقلب، به جای گوشت ماهی، پنبه را به ترکیب تن ماهی اضافه کرده باشد و این کلیپ، با هدف آسیب زدن به صنعت تن ماهی کشور در فضای مجازی منتشر شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان نیز با بیان اینکه کارشناسان دامپزشکی در سطح کشور از ابتدای صید ماهی تا حمل به کارخانههای تولید تن ماهی و همچنین روند تولید کنسرو ماهی نظارت دارند افزود: ماهیهای صید شده دریایی در صورت اخذ گواهی سلامت، مجوز حمل بهداشتی به کارخانههای تن ماهی دریافت میکنند.
شهرام موحدی افزود: در طول مراحل تولید تن ماهی کارشناسان دامپزشکی به صورت موردی نظارت دقیق دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را گزارش میکنند.
عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران هم با بیان اینکه هر چقدر پروتئین ماهی بیشتر در معرض تماس با آب قرار گیرد رشتههای عضلانی شفاف و سفیدتر میشود به مصرفکنندگان اطمینان داد که تن ماهی تولید شده در کشور کاملا سالم و بهداشتی است.