پخش زنده
امروز: -
مدیرکل بهزیستی مازندران از آغاز به کار طرح ارتقای سلامت روانی اجتماعی دانشآموزان (سراد) در سراسر استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، بریمانی با اشاره به اجرای آزمایشی طرح سراد (طرح ارتقای سلامت روانی اجتماعی دانش آموزان) در سه شهرستان پایلوت بهشهر، آمل و چالوس با همکاری آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی و دادگستری، گفت: در سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ دانشآموز و ۳۵۰ نفر از کادر آموزشی در ۳۰ مدرسه از خدمات طرح بهرهمند شدند.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح با رویکرد اقدام مشترک نهادها در امور مداخلات فوریتی آسیبهای اجتماعی نشان داد دانش آموزان تا چه میزان نسبت به آموزههای سلامت اجتماعی و آگاهسازی از حمایت گریهای اجتماعی روانشناختی، اشتیاق به یادگیری دارند، اظهار داشت: آموزشهای ارتقایی و آگاهی بخشی دانش آموزان، کادر آموزشی و والدین در زمینه شرح وظایف دستگاههای همکار در طرح و نحوه خدمت رسانی، حمایتهای روانی اجتماعی از دانش آموزان نیازمند مداخلات روحی، روانی، اجتماعی و حمایتی انتظامی و قضایی؛ بخشی از اهداف طرح ارتقا سلامت روانی اجتماعی دانشآموزان "سراد" است.
مدیرکل بهزیستی مازندران از افتتاح طرح ارتقا سلامت روانی اجتماعی دانشآموزان "سراد" در مهرماه سال جاری در سراسر استان خبر داد و افزود: این طرح در جهت ارتقا سطح سواد اجتماعی نوجوانان بر اساس تعیین کنندههای سلامت اجتماعی تدوین شده است.
بریمانی با بیان اینکه ارتقای سلامت روانی اجتماعی دانشآموزان از ضروریات نظام سلامت است، گفت: رفتارهای ارتقا دهنده سلامت برای حفظ سلامتی نوجوانان ضروری است.
وی اهتمام در امر فرهنگ سازی و قرار دادن پیوست اجتماعی و فرهنگی در برنامهها و فعالیتهای نهادهای متولی حوزه امنیت و سلامت اجتماعی و جسمانی را ضروری برشمرد و گفت: در راستای تحقق بند ۲ سیاستهای کلی سلامت، دستگاههای حمایتی، انتظامی و قضایی نیز باید به تناسب وظایف و مسوولیتهای اجتماعی خود با تدوین و ارائه ساز و کارهای مختلف، ذیل اقدام مشترک بین دستگاهی، همگام با اهداف سیاستهای کلی سلامت اقدام کنند.
مدیرکل بهزیستی استان توانمندسازی و کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی را امری بین دستگاهی دانست و گفت: رسیدن به نقطه مطلوب ساختاری در ایجاد بستر سالم اجتماعی، نیازمند اراده جمعی و تامین منابع اعتباری و انسانی متخصص از سوی تمامی نهادهای متولی است.
وی مدارس را مراکز مهم ارتقا فرهنگ عنوان و بیان کرد: مدارس با در بر گرفتن بخش عظیمی از جمعیت آینده ساز جامعه، مکانی اثر گذار برای فعالیتهای اجتماعی است.