به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ شبکه تلویزیونی رویترز در گزارشی از مشکلات اقتصادی و تشکیل صفهای طولانی مردم در میلان ایتالیا برای دریافت غذا خبر داد.
بر اساس این گزارش، در پی عمیق شدن ویرانیهای اقتصادی ایجاد شده به واسطه شیوع ویروس کرونا، روز دوشنبه (۱۴ دسامبر) -با نزدیک شدن به کریسمس- در مقابل یکی از مراکز توزیع مواد غذایی و مراکز ارائه کمک در میلان -پایتخت اقتصادی ایتالیا- صفی چندصد متری تشکیل شده است.
با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا پس از فصل تابستان، ایتالیا، نخستین کشور اروپایی که شاهد شیوع این همه گیری بود، شاهد این بوده است که وضعیت اقتصاد راکد این کشور به سبب تعطیلهای جدید در تلاش برای مهار این بیماری رو به وخامت نهاده است.
لوئیجی روسی معاون نهادکمک رسان محلی پانه کوتیدیانو در سخنانی گفت: «تا چند سال پیش ما عمدتا با افراد غیر ایتالیایی سر و کار داشتیم، اما در چند سال گذشته و به ویژه چند ماه گذشته با تعداد بیشتری ایتالیایی سر و کار داشته ایم.»
وی همچنین گفت: «قبل از این ما با افرادی سر و کار داشتیم که ۸۵ درصد از آنها غیر ایتالیایی و ۱۵ درصد ایتالیایی بودند. اکنون با حدود ۴۰ درصد ایتالیایی سر و کار داریم.»
حتی در شهر مرفه نشین میلان که قبل از شیوع این همه گیری یک رونق بزرگ در بخش املاک را تجربه میکرد، با متوقف شدن بخشهای بزرگی از اقتصاد، بحران عمیقتر شده است.
بسیاری از کسانی که فقط در تلاش برای مدیریت شرایط خود بودند مجبور به درخواست کمک شده اند و این یک احساس تکان دهنده در شهری محسوب میشود که همیشه به عنوان موتور اقتصادی ایتالیا به خودش افتخار میکند.
آلبرتو، ۶۶ ساله، که نمیخواست نام خانوادگی خود را بگوید در سخنانی گفت: «باید اجاره خانه بپردازم و باید غذا بخرم. حتی شریک زندگی من هم کار میکند، اما من پول کافی برای تأمین هزینه خانواده را ندارم. "
با تعطیل شدن نمایشگاههای تجاری که به شدت به اقتصاد قبل از بحران میلان کمک میکردند، او بیکار شده است و از پنج ماه گذشته به مرکز ارائه غذاهای رایگان مراجعه میکند.
در حالی که دولت ایتالیا محدودیتهای سخت گیرانهای اعمال کرده و در عین حال از شرکتهایی که کارکنان خود را به مرخصی فرستاده اند، حمایت میکند، اما بسیاری از آنها از تاخیر طولانی در دریافت پول شکایت دارند. از بسیاری از کارمندان رستورانها و هتلها که دستمزدهای کمتری دریافت میکنند، هیچ حمایتی صورت نگرفته است.
ماریا-روزا مامونه، ۷۶ ساله، که برای تهیه غذا و هدیه کریسمس برای نوه اش به این مرکز آمده بود، گفت: «چگونه میتوانید با این شرایط کنار بیایید؟» سه نفر دیگر با او در خانه اش زندگی میکنند و این در حالی است که او باید در هر ماه ۶۰۰ یورو اجاره خانه پرداخت کند.