ذخیره سازی میوه پایان سال در هرمزگان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان گفت: میوه ایام پایانی سال با همکاری بخش خصوصی درحال ذخیره سازی است و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ خلیل قاسمی در بیست و سومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان هرمزگان، افزود: نقطه ضعف اجرای طرح تنظیم بازار میوه ایام پایانی سال با توجه به جابجایی اجرای طرح در وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، بدلیل فرصت سوزی در تامین و ذخیره مناسب میوه باعث تحمیل هزینههای مضاعف به دولت و به تبع به مصرف کنندگان شد.
بیشتر بخوانید ؛ آغاز بکار میدان میوه و تره بار جدید بندرعباس از فرداوی گفت: از نقاط قوت اجرای این طرح نیز میتوان به توزیع اقلام ذخیره شده در زمان افزایش تقاضا اشاره کرد که باعث جلوگیری از افزایش قیمت و سوء استفاده افراد فرصت طلب در زمان افزایش تقاضا میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان میزان نیاز میوه ایام پایانی سال در استان را ۳۵۰ تن سیب درختی زرد، ۳۵۰ تن سیب درختی قرمز و ۵۰۰ تن پرتقال والنسیای جنوب اعلام کرد.
قاسمی افزود: هدف اصلی ستاد تنظیم بازار استان از اجرای طرح توزیع میوه و مرکبات در ایام پایانی سال، حمایت از تولید داخل، باغداران و همچنین حمایت ویژه از مصرف کنندگان است.