۲برابر شدن تولید مرغ در مازندران
تولید گوشت مرغ در مازندران ۲برابر شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر طیور جهاد کشاورزی مازندران از تولید ۱۲۹هزار تُن گوشت مرغ آماده طبخ امسال در استان خبر داد و گفت:
این مقدار در مقایسه با پارسال ۱۰۳درصد افزایش دارد.
محمدعلی یدالهی افزود: مرغداران مازندرانی برای این میزان تولید گوشت مرغ در امسال ۶۹میلیون قطعه جوجه ریزی داشتند.
او با اعلام این که مازندران به دلیل شرایط مناسب اقلیمی و جایگاه مهمی که در صنعت طیور کشور دارد افزود: مازندران تولید ۳۰درصد جوجه یکروزه و ۱۱درصد گوشت سفید کشور را بر عهده دارد.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه همه حلقههای مرتبط با طیور شامل لاین، گوشتی و صنایع وابسته به صنعت طیور در استان وجود دارد گفت: ۶واحد مرغ اجداد با ظرفیت ۱۰۷هزار و ۷۸۸قطعه در مازندران فعال است که توان پشتیبانی تولید گلههای اجداد را در کشور دارد.
یدالهی با اعلام این که ۲۲۰واحد مرغ مادر با ظرفیت ۶میلیون و ۳۰۰هزار قطعه در مازندران وجود دارد افزود: این واحدها توان اسمی تولید ۴۰۰میلیون قطعه جوجه را دارند و میتواند ۳۰درصد جوجه کشور را تولید کنند.
او آمار واحدهای مرغ گوشتی استان را ۲هزار و ۱۴۴واحد با ظرفیت اسمی تولید ۳۹.۵میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: این واحدها میتواند ماهانه ۱۸میلیون قطعه تولید جوجه داشته باشد، ولی در حال حاضر به طور متوسط ۱۲میلیون قطعه جوجه ریزی انجام میدهند.