• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۹۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در ۳ هفته اخیر

بیش از ۴۰درصد کاهش مرگ روزانه مبتلایان کووید۱۹

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت:در ۳ هفته اخیر تعداد مرگ روزانه بیماران کووید ۱۹در ایران ۴۰ درصد کاهش داشته است.

بیش از ۴۰درصد کاهش مرگ روزانه مبتلایان کووید۱۹ در ۳ هفته اخیربه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا وسیما؛ وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در جلسه مجازی با وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در خصوص کووید-۱۹ گفت: برغم «حداکثر فشار» و تحریم‌های شدید دولت فعلی ایالات متحده که مسائل بهداشتی و انسانی جمعیت کشور ما را هدف قرار داده است، ایران پیشگام در فن آوری‌های حوزه سلامت است.

آقای دکتر سعید نمکی گفت: ایران پیشگام در فن آوری‌های حوزه سلامت و تولید محلی آزمایش‌های آنتی ژن، تجهیزات پزشکی، دارو‌های پیشرفته مانند مونو نوکئال آنتی بادی (MBAs) و مهمتر از همه واکسن‌های مختلف در برابر کووید ۱۹ است.
وی تأکید کرد: هماهنگی بین کشور‌های عضو و در نظر گرفتن «سلامت پلی برای صلح» اهمیت حیاتی دارد.
وی گفت: بیماری همه گیر کووید ۱۹ جهان را به شدت فرا گرفت و درس‌های زیادی را برای آموختن در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی ارائه داد که نشان دهنده آماده نبودن جامعه جهانی برای مقابله با یک بیماری همه گیر است.

وی افزود: این بیماری همه گیر به ما یادآوری کرد که رهبری، همبستگی، همکاری بین بخشی، مداخلات مبتنی بر شواهد و هماهنگی بین کشورها، ابزار‌های مورد نیاز برای مدیریت بیماری همه گیر کووید ۱۹ هستند.

وی با تأکید بر ادامه مبادلات فنی و سطح بالا بین کشور‌ها گفت: در دوهفته گذشته، ما یک ابتکار ملی به نام طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را در سطح خانوار و محله، با مشارکت فعال جامعه و همکاری‌های بین بخشی از جمله سپاه پاسداران، سازمان بسیج مستضعفین، جمعیت هلال احمر، وزارت کشور، بخش خصوصی، مبتنی بر مداخلات برای شناسایی زود هنگام، فراهم نمودن خدمات سلامت به صورت فعال و استفاده از فناوری‌های به روز، آغاز کرده ایم.

آقای دکتر نمکی افزود:پیروی از شیوه نامه‌های بهداشتی جهت شکستن زنجیره انتقال، آزمایش‌های گسترده آنتی ژنی، جداسازی، درمان زودهنگام، اقدامات جدی بهداشتی و اجرای قانون به ویژه برای محدود کردن تجمعات کوچک و جلوگیری از انتقال و خدمات ضروری بهداشتی کاهش موارد بستری در بیمارستان، کاهش موارد مرگ و میر، حمایت از پوشش گروه‌های در معرض خطر از اهداف اصلی این طرح است.

وی ادامه داد: افتخار می‌کنم که با وجود تمام محدودیت‌ها به دلیل تحریم‌های یک جانبه غیر قانونی و محدودیت‌های مالی هیچ یک از خدمات بهداشتی درمانی ما تحت تاثیر کووید ۱۹ قرار نگرفته است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: هماهنگی در سطح بالا در سیستم بهداشت و همکاری بین بخشی، تغییرات رفتاری پایدار و آگاهی از مخاطرات حتی فراتر از همه گیری، سیستم نظارت الکترونیکی فعال و تیم‌های واکنش سریع، ارائه به موقع گزارش داده‌ها در سطح محلی و ملی و مهم‌تر از همه، رهبری، صداقت، همبستگی و رویکرد «کل دولت، کل جامعه» عناصر اصلی برای غلبه بر همه گیری هستند.

وی با بیان اینکه ۱۰ ماه پس از شیوع، ما باید دوباره بر اصول رهبری، مدیریتی، فنی و اخلاقی تأکید کنیم افزود: همبستگی، نه تنها در سطوح محلی و ملی، بلکه مهمتر از آن در سطح جهانی، یکی از مهمترین و قابل اعتماد‌ترین ارکان مبارزه با چنین همه گیری است.

وی با تشکر از پیشنهاد هوشیارانه و به موقع مدیر منطقه برای ایجاد کارگروه وزرای منطقه و کارگروه فنی، تحت رهبری سرکار خانم دکتر هلا زاید، وزیر بهداشت مصر گفت: این کارگروه فرصتی عالی برای بازنگری مجدد توصیه‌های راهبردی برای پاسخ به بیماری همه گیر کووید ۱۹ بر اساس ۹ رکن سازمان جهانی بهداشت، فراهم کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)