به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی فرهنگستان علوم پزشکی؛ آقای دکتر سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران طی نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد وقوع فاجعه انسانی و گرسنگی در یمن مطالبی را بیان کرده و مراتب اعتراض خود را به وی ابلاغ کرد.
در متن این نامه آمده است: جناب آقای آنتونیو گوترش، دبیر کل محترم سازمان ملل متحد
از زمان شیوع همه گیری بیماری کرونا، سازمان بهداشت جهانی و سازمان ملل متحد تلاشهای زیادی برای کاهش مرگ و میر ناشی از این ویروس در سراسر جهان انجام داده اند. طبق آمار رسمی، بیش از یک میلیون و ۳۸۰ هزار نفر در سراسر جهان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند، این در حالی است که هنوز هیچ راه حل یا درمان قطعی برای جلوگیری از مرگ و میر ناشی از این ویروس وجود ندارد.
از سوی دیگر، مدیر برنامه جهانی غذا در جلسه اخیر شورای امنیت درباره وضعیت یمن گفت که ما اکنون در آستانه یک فاجعه هستیم.
سازمان ملل پیش از این اعلام کرده بود که یمن با بزرگترین بحران انسانی جهان روبرو است و ۸۰ درصد از ۳۰ میلیون نفر جمعیت این کشور به شدت به کمکهای خارجی نیاز دارند.
معاون امور بشردوستانه و امداد رسانی شما همچنین اعتراف کرد که به دلیل قحطی در یمن، مردم از گرسنگی میمیرند.
آقای دبیرکل، برخلاف ویروس کرونا، یک روش درمانی ساده برای جلوگیری از بزرگترین بحران انسانی جهان یعنی گرسنگی میلیونها زن، کودک و مرد مظلوم در یمن وجود دارد. با این حال، هیچ اقدام واقعی و عملی انجام نشده است.
متأسفانه حملات ائتلاف به رهبری عربستان سعودی و امارات متحده عربی علیه مردم سرافراز یمن، که از آوریل ۲۰۱۵ آغاز شد، با حمایت مادی و لجستیکی غربی در میان سکوت بیزار کننده سازمانهای بینالمللی ادامه دارد.
هیچ اقدامی برای رفع حصر و کمک به مردم قحطی زده یمن انجام نشده است. شما پاسخگوی تاریخ هستید