اگر میخواهید عمرنوح کنیداز این چاشنیها غافل نشوید
ادویهها با داشتن ارزش غذایی قدرتمند، ویژگیهای درمانی بی شماری دارند.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکزاصفهان؛ادویه به قسمت معطر گیاه میگویند، این قسمت میتواند تنهی درخت باشد مثل دارچین یا میوهی آن مانند فلفل سیاه یا دانه جوز هندی. موارد استفاده از ادویه بیشتر برای معطر و خوش طعم کردن غذاست، برخی نیز به غذا رنگی تازه میبخشند. از این فواید ادویه که بگذریم، این مواد خواص درمانی بسیاری دارند.
ادویهها یکی از پرخاصیتترین چیزها در آشپزی هستند.
بسیاری از ادویهها از جمله دارچین و زردچوبه برای سالها به عنوان دارو مصرف میشده اند. اما ادویههای مفید به زردچوبه و دارچین محدود نشده و فلفل و دیگر ادویهها نیز خواص بسیار زیادی دارند.
اگر عاشق غذاهای تند و پر از ادویه هستید، علم پشتیبان شما بوده و علاقه شما را با تمام قوت تأیید میکند.
فواید استفاده از ادویه در غذا- اولین و مهمترین فایده خوردن غذاها با ادویه زیاد افزایش طول عمر است. ادویهها میتوانند باعث افزایش طول زندگی شما شوند.
- خوردن غذاهای پر ادویه متابولیسم و سوخت و ساز شما را افزایش داده و میتوانند باعث کاهش وزن شما شوند.
- انواع ادویهها توانایی مقابله با التهاب داشته و میتوانند باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای خود ایمنی شوند.
- ادویهها میتوانند با سلولهای سرطانی جنگیده و آنها را از بین ببرند؛ و در آخر ادویهها میتوانند باکتریهای مضر را از بین برده و سلامت شما را افزایش دهد.
همه اینها که فرمودید درست اما نکته مهم اینکه آیا ادویه های موجود در بازار اصولی تهیه میشوند و اینکه تاریخ مصرف اونها نگذشته باشد میتواند تاثیر دارویی داشته باشد اگر نه هیچ خاصیتی ندارد مگر عطرو طعم آنها