کاهش درآمدها ، مشکل اصلی دانشگاههای علوم پزشکی خراسان رضوی
مشکل اصلی دانشگاههای علوم پزشکی خراسان رضوی در شرایط کنونی کاهش شدید درآمدها است و در تامین هزینهها دچار مشکل شدهایم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : در زمانی که
اقلام بهداشتی و درمانی مقابله با کرونا به شدت کم بود ، کمک دستگاههای اجرایی و واحدهای تولیدی استان به دانشگاههای علوم پزشکی باعث رفع این کمبود شد و دیگر هیچ کمبوی در این گونه اقلام در بازار احساس نمیشود.
سعید اسلامی افزود : نیمی از درآمدهای دانشگاههای علوم پزشکی خراسان رضوی صرف هزینههای پرسنلی و غیرپرسنلی میشود و به همین خاطر در تامین هزینهها دچار مشکل شدهایم.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون در دو مرحله از وزارت بهداشت درخواست کمک کرده که ۷۵۰ میلیارد ریال از این محل دریافت شده، اما این میزان جبران کاهش درآمدهای ماهانه این دانشگاه را نمیکند.
رئیس کمیته اقتصادی، پشتیبانی و مشارکتهای مردمی ستاد استانی مقابله با کرونا در خراسان رضوی نیز گفت: از ابتدای شیوع کرونا بخش خصوصی این استان ۱۶ میلیارد تومان برای تامین اقلام بهداشتی – درمانی مقابله با کرونا حمایت مالی کرده است.
علی رسولیان افزود: اقلامی مانند ۲.۵ میلیون عدد ماسک، ۷۰ هزار تن الکل، ۲۱ هزار عدد شیلد، ۴۰ دستگاه ونتیلاتور، ۱۱ دستگاه اکسیژن ساز، ۱۱۰ دستگاه مانیتور و ۶۰ تب سنج تامین و بین دانشگاههای علوم پزشکی استان به صورت رایگان توزیع شد.
وی ادامه داد: با تلاش و همت دستگاههای اجرایی خراسان رضوی و با همراهی بخش خصوصی، میزان تولید اقلام بهداشتی مربوط به مقابله با کرونا از جمله ماسک، الکل، گان که قبل از شیوع این ویروس در استان یا تولید نمیشد یا با ظرفیت خیلی پایینی تولید میشد، رشد چشمگیری یافت به طوری که اقلام مازاد بر نیاز استان صادر شد.
رئیس کمیته اقتصادی، پشتیبانی و مشارکتهای مردمی ستاد استانی مقابله با کرونا در خراسان رضوی گفت: دانشگاههای علوم پزشکی خراسان رضوی با شرایط خیلی سختی در حوزه مقابله با ویروس کرونا مواجه هستند.
رسولیان بیان کرد : به همان اندازه که حساسیت مردم نسبت به شیوع این ویروس و کمکهای مردمی کاهش یافته، در مقابل شیوع کرونا نیز شدت بیشتری گرفته است.
وی ادامه داد : در صورتی که برخی اقلام ضروری مقابله با کرونا مازاد بر نیاز استان وجود داشت باید به تولیدکنندگان اجازه داده شود آن میزان مازاد را به خارج از استان صادر کنند.