پخش زنده
امروز: -
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پژوهشکدههای میان رشتهای از تولیدات علمی در حوزه قرآن و سلامت استفاده لازم را ببرند.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن تشکر از تمام کسانی که در تولید و تدوین سه نرم افزار "قرآن و سلامت" و دستنامه "دین و سلامت" نقش داشتند، بیان داشت: امیدوارم به برکت هفته قرآن و عترت، در این مسیر موفق باشیم و پژوهشکدههای میان رشتهای در این مسیر از تولیدات علمی در حوزه قرآن و سلامت استفاده لازم را ببرند.
خانم دکتر سیما سادات لاری، در مراسم رونمایی از سه نرم افزار "قرآن و سلامت" و "کتاب دستنامه دین و سلامت"، با بیان اینکه در توصیههای بهداشتی آنجایی که میخواهیم مردم را اقناع کنیم در برخی موارد به خوبی میبینیم که برخی از افراد را باید از طریق فطرتش در مسیری که برای سلامت او بهتر است هدایت کرد، در این مسیر میبینیم که تلفیق آموزههای دینی و معنوی و سلامت خود را بیش از پیش نشان میدهد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیان داشت: البته در این مسیر باید سرعت خود را افزایش دهیم و محتواهای علمیتری را به مرحله تولید برسانیم تا در نهایت به سبک زندگی سالم منجر شود، من تشکر میکنم از عزیزانی که در این اهداف به ما کمک بسیار کردند، تصویب "سند راهبردی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت"، به لطف خدا در سال جاری، رقم زننده اتفاقات بسیار خوبی بود که بر مبنای آن، سیاست گذاریها و اهدافی که در سند مطرح شده است را گام به گام پیش خواهیم برد.
خانم لاری با بیان اینکه هدف کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت، پیش بردن امور با روشی علمی، قرآن بنیان و با نگرش کلی و فراگیر است، ابراز داشت: در این مسیر باید با استفاده از پژوهشهای روشمند و متون علمی صحیح و درست، از ترویج عجولانه محتواهای سطحی و غیر علمی، پیشگیری شود و مانع نگاه طبسازی، تجاری و شغلسازی در حوزه "سلامت و دین" شویم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تصریح کرد: باید در مسیر استفاده از معارف تابناک قرآن کریم در حوزه سلامت به صورت روشمند ورود کرد و در این مسیر نیاز به همکاریهای بین بخشی به منظور همافزایی بیشتر است. ایران عزیزمان این پتانسیل را دارد و این دردناک است که دیگر کشورها در این زمینه از ایران جلوتر باشند. شیوع بیماری کرونا خود زمینهای است تا همانگونه که در حوزه واکسن و امور درمانی و بهداشتی پیشتاز هستیم، در این زمینه نیز حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی در پایان ضمن تشکر از تمام کسانی که در تولید و تدوین سه نرم افزار "قرآن و سلامت" و دستنامه "دین و سلامت" نقش داشتند، بیان داشت: امیدوارم به برکت هفته قرآن و عترت، در این مسیر موفق باشیم و همه عزیزان به ویژه پژوهشکدههای میان رشتهای در این مسیر از تولیدات علمی در حوزه قرآن و سلامت استفاده لازم را ببرند.
با حضور دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و حجت الاسلام حمید محمدی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور و برخی از مدیران حوزه قرآن و عرتت ستادی و دانشگاهی از سه نرم افزار "قرآن و سلامت" و "کتاب دستنامه دین و سلامت" رونمایی شد.