تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان
پژوهشگر و کشاورز اصفهانی موفق شد زعفران به روش آیروپونیک تولید کند .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ خانم امینی کارشناس ارشد کشاورزی با بیان اینکه در این روش با بینیاز شدن از زمین و نیاز بسیار کم به آب، در حجم انبوهی زعفران تولید میشود گفت: در این روش گیاه زعفران در فضای سرپوشیده با کنترل دما و رطوبت کشت شده و جوانههای گل ده پرورش داده میشوند.
وی با اشاره به اینکه برای تولید ۵۰۰ گرم زعفران باید ۵۰۰ کیلوگرم پیاز در ۱۰ هزار متر مربع کاشته شودافزود: در روش آیروپونیک بدون نیاز به خاک و آب در ۳۰ متر مربع میتوان همین مقدار زعفران برداشت میشود.
این پژوهشگر اصفهانی گفت: زعفران گیاه ارزشمند و پرسودی است که در طول هزاران سال در ایران کشت میشودو با توجه به خشکسالی و کم آبی مشکلات زیادی در راه تولید این محصول وجود دارد.
تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان
نحو تماس با شما چطوری هست
بنده یک گلخانه دار هستم و میخواستم با خانم امینی همکاری داشته باشم
لطفا یک پل ارتباطی بین بنده و ایشون معرفی کنید