به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
قائم مقام مدیر عامل کارخانه نوردلوله هزینه بهره برداری از مرحله نخست کارخانه را
۶۰ میلیارد تومان بیان کرد و افزود: در این مرحله ۸۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده اند.نظری پوشش قیر بر روی لولههای آب، نفت و گاز را از فعالیتها مرحله نخست این واحدصنعتی خواند و گفت: با حمایتهای دولت در مراحل بعدی تولید قیر و لوله در دستور کار این کارخانه است.
بازدید از سه واحد تولیدی فولاد، سرب و ورقهای فلزی از دیگر برنامههای کارگروه رفع موانع تولید در پهنه صنعتی نیزار بود.
پیگیری در تامین مواد اولیه، تسهیلات سرمایه در گردش و طرحهای توسعه، تسهیل در تحویل سند مالکیت املاک صنعتی و الحاق پهنه صنعتی نیزار به شهرکهای صنعتی از دیگر مصوبات این نشست بود.
استاندار قم در این نشست تولید کنندگان وصنعتگران را افسران جنگ اقتصادی و تولید خواند و گفت: با وجود تحریمها ومشکلات ناشی از بیماری کرونا وضعیت صنعت و تولید استان خیلی خوب و با نشاط است.
آقای سرمست با اشاره به شناسایی بیست وپنج واحد غیر فعال در استان افزود: نیمه نخست سال جهش تولید ۱۷ واحدتولیدی فعال شده که فعال کردن هشت واحد تولیدی دیگر در دستور کار است.
وی پهنه صنعتی نیزار را با وجود زیرساختهای تولید، ظرفیتی کم نظیر در استان دانست و تاکید کرد: دستگاههای مرتبط در کمترین زمان روند الحاق این پهنه صنعتی به شهرکهای صنعتی را پیگیری کنند.
پهنه صنعتی نیزار در ۷۵ کیلومتری جنوب غرب استان قم واقع شده که زمین های آن درسال ۸۲ با هدف راه اندازی کارخانههای فولاد واگذارشده است.
این پهنه صنعتی در ۸۱۰ هکتار عرصه صنعتی احداث شده و ۵ میلیون مترمکعب آب، ۱۸۰ مگاوات برق و ۱۷۰ متر مکعب گاز از زیر ساختهای توسعه این پهنه صنعتی است.
همچنین در صورت تصویب الحاق آن به شهرکهای صنعتی استان امکان توسعه این منطقه صنعتی تا 2 هزار هکتار وجود دارد.
استان قم دارای ۷ شهرک صنعتی و ۳ ناحیه صنعتی است.