به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در جلسه امروز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اعلام این خبر گفت: ۸۳۰ میلیارد تومان از این تسهیلات در بخش صنعت، ۲۲۰ میلیارد تومان در بخش گردشگری و همچنین ۷۶ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.
آقای غضنفری با بیان اینکه تسهیلات رونق تولید بیشتر به سرمایه در گردش واحدها اختصاص دارد افزود: اختصاص این تسهیلات کمک شایانی به حفظ اشتغال واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری خواهد کرد.
وی با اشاره به تخصیص بیش از ۳ هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخشهای مختلف تولیدی در سال گذشته گفت:با هدف گذاریهای انجام شده امسال بیش از ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به این واحدها پرداخت میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در ادامه به جایگاه استان در مقایسه با سایر استانهای کشور در پرداخت تسهیلات بانکی اشاره کرد و گفت: تا امروز ۵۱۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحدها پرداخت شده و از نظر پرداخت تسهیلات در جایگاه هفتم کشور قرار داریم.
وی همچنین به ثبت نام ۱۰۹۰ نفر برای بهره مندی از این تسهیلات اشاره کرد و گفت: با استقبال خوب فعالان اقتصادی ، استان در رتبه پنجم کشوری به لحاظ متقاضیان دریافت این تسهیلات قرار داریم.
غضنفری گفت: مبلغ تسهیلات تعیین شده حداقل تسهیلات اعطایی بانک هاست و با توجه به تسهیلاتی که بانکها از منابع داخلی پرداخت میکنند مطمئنا بیش از این مقدار تسهیلات رونق تولید پرداخت خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار از کمک همه جانبه به واحدهای تولیدی و ارائه بستههای حمایتی متعدد به این واحدها خبر داد و گفت: ارائه تسهیلات در قالب صندوق توسعه ملی، تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و تسهیلات جهش تولید از جمله کمکهایی است که در سال جاری به واحدهای تولیدی تعلق گرفته است.
در ادامه این جلسه مدیرکل راه و شهرسازی استان به تشریح روند واگذاری و صدور سند شهرک صنعتی شهاب پرداخت.
صبوری گفت: فرآیند انتقال و ثبت سند ۲۰۰ هکتاری شهرک صنعتی شهاب در وزارت راه و شهرسازی بررسی و با اعلام موافقت این وزارتخانه به زودی اسناد مالکیت صادر میشود.
استاندار نیز در این جلسه به جایگاه مطلوب استان در پرداخت تسهیلات بانکی نسبت به سایر استانها اشاره کرد و گفت: کسب رتبه ۴ تا ۷ در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی نشان از عزم جدی و همت جمعی تمامی دستگاهها و نهادها برای کمک هرچه بیشتر به واحدهای تولیدی است.
آقای سرمست با اشاره به نقش تاثیر گذار شرکتهای دانش بنیان در جهش تولید و کمک به اشتغال استان گفت: شرکتهای دانش بنیان توان مالی چندانی ندارند و بانکها باید با مبنا قرار دادن دانش فنی این شرکتها نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.
گفتنی است ، در بیست و یکمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مشکلات مالیاتی شرکت توکل سوله و شرکت سازههای آلومیونیومی راد و نیز مشکل عدم پوشش شبکه تلفن همراه شرکت ماوی گستران زمین بررسی شد.