به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، کشیشهای مسیحی حامی ترامپ، پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به سخره میگیرند که این موضوع نگرانیهایی درباره اینکه ترامپ از آنها برای برانگیختن اعتراضات با پیش زمینههای دینی و طائفه گری استفاده کند، ایجاد کرده است.
زینب ناجی گزارشگر این شبکه گفت: ترامپ تنها کسی نیست که باور نمیکند، دیگر رئیس جمهور آمریکا نیست، افزون بر او اسقفهای مسیحی آمریکایی حامی او هم این واقعیت را منکر میشوند.
کشیش کنت کوپلند مجری و عضو شورای رایزنی مسیحیان در کاخ سفید هم یکی از این افراد است. پیش از او کشیش پائولا وایت کین هم همزمان با اعلام نتایج انتخابات با انتشار ویدئویی جنجال برانگیز در شبکههای اجتماعی مدعی شد، فرشتهها از آمریکای جنوبی و آفریقا خواهند آمد و به ترامپ کمک خواهند کرد.
علی مراد نویسنده و پژوهشگر سیاسی گفت: «اغلب این کشیشها ادعای نبوت و ادعاهای غیر قابل باوری دارند تا از ماهیت ناخودآگاه ساکنان روستاها و افراد بی سواد سوء استفاده کنند، همان کسانی که این ادعاها را باور میکنند. اساطیر زیادی مطرح میکنند، به طور مثال اینکه ترامپ نجات بخش آمریکا و جهان است.»
گزارشگر افزود: حمایت مسیحیهای آمریکایی از ترامپ در پیروزی وی در انتخابات سال ۲۰۱۶ تاثیر گذار بود و با اعلام رسمی قابل پیش بینی شکست وی در انتخابات سال کنونی آنها به هیزمی برای آتش داخلی تبدیل شده اند، آتشی که چه بسا ترامپ در برابر رئیس جمهور منتخب شعله ور کند.
علی مراد نویسنده و پژوهشگر سیاسی گفت: «اگر نتیجه حکم قضایی مورد قبول ترامپ و پایگاه وی نباشد، عامل دینی معیار اساسی در مرحله بعدی خواهد بود. چه بسا تحرکاتی بر اساس اصول دینی شکل گیرد و خشونت و طایفه گرایی دینی ایجاد شود.»
گزارشگر افزود: با وجود آنکه رفتار ترامپ با آنچه مسیحیهای آمریکایی به آن بشارت میدهند، تناسبی ندارد؛ اما این با اعتقاد ادعای آنها مبنی بر اینکه حاکم غیر صالح میتواند، نیروهای خود را به نفع خیر و خوبی استفاده کند، منافاتی ندارد؛ از این رو میان آنها و ترامپ درباره بسیاری از مسائل داخلی و خارجی از جمله به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر و انتقال سفارت آمریکا به آنجا بر اساس توافق موسوم به توافق قرن اختلاف وجود دارد.