به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: از ابتدای سال تا کنون حجم قراردادهای پژوهشی و فناوری موردنیاز صنایع که از این شهرک با شرکتهای دانش بنیان و فناور منعقد شده، صدر در صد افزایش داشته است.
جعفر قیصری افزود: بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال قرارداد پژوهشی و فناوری مورد نیاز صنایع کشور از این شهرک با شرکتها و موسسههای فناور مستقر در این مجموعه در نیمه نخست امسال منعقد شد که بیشتر آنها در زمینههای محیط زیست، مطالعات زمین شناسی، اُپتیک و لیزر و طراحی مهندسی است.
وی افزود:علاوه بر قراردادهایی که از شهرک با صنایع و سازمانها منعقد میشود، این شرکتها به طور مستقیم با واحدهای صنعتی و نهادهای مختلف قرارداد پژوهشی و فناوری منعقد میکنند.
قیصری با اشاره به افزایش میزان فروش محصولات شرکتهای دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در چند سال گذشته گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و تشدید تحریمها، بسیاری از صنایع و سازمانها نیازهای خود را با همکاری با واحدهای فناور برطرف میکنند و اتکا به تولید و توان داخل افزایش یافته است.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به تولید محصولات و اقلام مقابله با بیماری کرونا در شرکتهای دانشبنیان مستقر در این مجموعه گفت: ۳۲ شرکت فناور در این زمینه مشغول فعالیت هستند.
قیصری افزود: شرکتهای دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان روزانه ۵۲ هزار لیتر مواد ضدعفونیکننده، ۱۹ هزار ماسک نانو، ۱۵۰ هزار ماسک سهلایه و ۷۲ دستگاه و تجهیز برای مقابله با ویروس کرونا تولید میکنند.
وی با اشاره به پذیرش ۸۲ شرکت و موسسه فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از ابتدای سال تا کنون گفت: با پذیرش این شرکتها، تعداد واحدهای فناور مستقر در شهرک به بیش از ۵۸۰ واحد رسید و برای ۲۵۰ نفر از دانشآموختگان دانشگاهی اشتغال پایدار فراهم شد.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بهعنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ با هدف حمایت و هدایت شرکتها و مؤسسات دانشبنیان آغاز کرد و اکنون بیش از ۵۸۰ شرکت دانشبنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از هفت هزار دانشآموخته دانشگاهی در آن مستقر است.
این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار است.