نان بیکیفیت در خوزستان
نانوایان غیرمجاز و بدون پروانه فعالیت بزرگترین علت تولید نان بیکیفیت در این استان هستند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: اطلاعات نانوایانی که بدون پروانه درحال فعالیت در استان هستند به روز رسانی شده و بهزودی برای پلمب و برخورد قانونی با آنان از طریق نهادهای مسوول اقدام میشود.
امید جهان نژادیان افزود:بیش از یک هزار و۵۰۰ واحد نانوایی استان به تازگی مورد ارزیابی و نظارت بازرسان قرار گرفتند.
وی بازرسی از واحدهای نانوایی با مشارکت سازمان صمت، بهداشت و درمان و اتحادیه نانوایان در سطح استان را موفق خواند و ادامه داد: در این طرح کارشناسان ادارههای یاد شده از همه واحدهای نانوایی فعال در سطح استان بازدید کردند.
جهان نژادیان خاطر تشان کرد: با گذشت ۲هفته از اجرایی شدن این طرح بیش از یک هزار و۵۰۰ واحد نانوایی مورد بازرسی قرار گرفتند و بطور حتم با پایان یافتن مرحله نخست نظارتها به سرعت مرحله دوم بازرسیها برای کسب نتایج و رفع نواقص احتمالی شروع میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان گفت: افزایش خودسرانه نرخ نان، کیفیت نامناسب، استفاده از جوش شیرین، کم فروشی و رعایت نشدن موازین بهداشتی از چالشهای اصلی نان در خوزستان است.
مصرف سالانه گندم در خوزستان با جمعیت ۴.۷میلیون نفر حدود ۶۵۰هزارتن است.
درسال جاری بهای نان در خوزستان حدود ۳۰درصد افزایش یافت.