پخش زنده
امروز: -
تنها نماینده پرتاب دیسک ایران در المپیک توکیو: جراحی بسیار سخت و سنگینی داشتم و در حال حاضر درد بسیار زیادی را تحمل میکنم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای احسان حدادی در گفتگو با سایت فدراسیون، درباره شرایطش بعد از انجام عمل جراحی در کشور آلمان افزود: خوشبختانه باوجود تاخیری که در انجام جراحی پیش آمد بالاخره این اتفاق افتاد، این عمل باید ۲،۳ ماه پیش انجام میشد که به دلیل مشکلاتی که پیش آمد به تاخیر افتاد.
وی اضافه کرد: نکته قابل توجه در این باره این است که به گفته پزشک معالجم وقتی دکترها مشغول خارج کردن خار پاشنه بوده اند، متوجه وجود استخوانهای زائد در قسمت پشت آشیلم شدند و برای اینکه بتوانند این قسمت را هم عمل کنند مجبور به پاره کردن آشیل شدند. خوشبختانه این زائده استخوانی را با موفقیت برداشتند تا در آینده مشکلی متوجه من نباشد. خدارا شکر میکنم که بالاخره این مشکل برطرف شد. البته انجام این جراحی سنگین موجب شده در حال حاضر درد بسیار زیادی را تحمل کنم.
نایب قهرمان المپیک لندن ادامه داد: قبل از عمل پزشک معالجم پیش بینی کرده بود که این جراحی پس از ۴۵ دقیقه به پایان برسد، اما با توجه به مواردی که گفتم ۳ ساعت به طول انجامید و همین مسئله نشان میدهد چقدر این جراحی سخت و سنگین بوده است. به هر ترتیب خوشبختانه کار اساسی بر روی پایم انجام شد فقط امیدوارم هر چه سریعتر این روزهای سخت را پشت سربگذارم و بتوانم روند آماده سازی ام را برای حضور در بازیهای المپیک آغاز نمایم.
حدادی در پایان گفت: جا دارد از دکتر مهدی علینژاد که همه جوره از اعزام من به آلمان برای انجام عمل جراحی ام حمایت کرد، تشکرکنم. همینطور از فدراسیون پزشکی و ورزشی و فدراسیون دو و میدانی، دست اندر کاران ورزش و همه کسانی که تصمیم گرفتند که این جراحی با توجه به حساسیتی که داشت میبایست در خارج از کشور انجام شود تشکر و قدردانی مینمایم.