طرز تهیه «لوه کباب» غذای محلی مازندران
«لوه کباب» غذای نونی و مجلسی شمالی هاست که گاهی با برنج هم سرو میشود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.
مواد لازم
گوشت گوسفندی:۵۰۰ گرم
پیاز:۳ تا ۴ عدد متوسط
روغن:مقداری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه:به اندازه کافی
زعفران:برای خوش رنگ کردن غذا
آب نارج پخته شده و یا رب انار:یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه لوه کباب شمالی
گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد کنید. پیاز را هم خلالی کنید. سپس داخل قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را به همراه پیاز داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
ادویهها را هم به گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید که پیاز آب بیندازد و گوشت با آب پیاز به آرامی پخته شود.
در حین پخت یکی دو بارکبابها را هم بزنید تا ته نگیرد و اگر هم آب داخل قابلمه کم بود، مقداری آب جوش داخلش بریزید تا گوشت بپزد و خشک نشود.
بعد از دو ساعت پخته شدن گوشت، روی آن نمک و زعفران بریزید و بگذارید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود. در آخر این غذا نباید آب داشته باشد.