۳ غذای محلی را بشناسید
غذای محلی خوردن، تجربهای لذتبخش است.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، مناطق مختلف کشور زیبا و پنهاورمان ایران، با توجه به مواد اولیه خاص خود، غذاهای محلی و معروفی دارند که با خوردن آنها، میتوان طعمهای جدید و لذیذی را امتحان کرد. از این رو خوردن غذاهای محلی، تجربهای لذتبخش است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
قورمه به (شیراز)
این غذا که مانند بسیاری از غذاهای شیرازی طعم نسبتا شیرینی دارد، از گوشت گوسفند، پیاز، به، لپه، آبلیمو، شکر، زعفران و ادویههای مختلف تهیه میشود. قورمه به که یکی از غذاهای سنتی شیراز است، همراه با برنج میل میشود.
پیچاق قیمه (اردبیل)
خورشت بادام اردبیل که به آن پیچاققیمه نیز میگویند، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه این شهر است. این خورشت در ظاهر شباهت زیادی به خورشت خلال کرمانشاه دارد، اما باید بدانید که در پیچاق قیمه برخلاف خورشت خلال خبری از زرشک نیست. در تهیه این غذای سنتی که مخصوص مراسم رسمی این منطقه است، از گوشت گوسفندی تازه، خلال بادام، تخممرغ و ادویه استفاده میکنند.
کباب مشتی (اصفهان)
یکی از غذاهای سنتی اصفهان که از گوشت چرخ کرده، پیاز، زردک (نوعی هویج ایرانی مخصوص زمستان) یا هویج رنده شده، آرد نخودچی و ادویههای مختلف تهیه میشود. این کباب را در شهدی به عنوان شهد کباب (سرکه و شیره یا شکر، آب و زعفران) میجوشانند. پس یادتان باشد در سفر به شهر اصفهان از خوردن این غذا غافل نشوید.