پخش زنده
امروز: -
هدف از تشکیل کمیته ارتقای بهرهوری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهبود شاخصهای بهره وری و دستیابی به سهم ۲۵ درصدی حوزه تعاون از اقتصاد است.
به گزارش خبرگزری صدا و سیما؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس کمیته ارتقاء بهرهوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این مطلب در نشست کمیته راهبردی ارتقای بهرهوری که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان ملی بهره وری ایران و تعدادی از معاونان و روسای سازمانهای زیر مجموعه این وزارتخانه به صورت ویدئوکنفرانس شد افزود: بهروه وری، انتخاب نیست، بلکه ضرورت است.
محمد کبیری توضیح داد: در مجموع ۶۷ مسئله در سطح ستاد، ۱۸ مسئله اولویت دار و چند مسئله کلیدی شناسایی شده و به صورت مستمر شاخصهای بهره وری از سوی کارشناسان ستادی و سازمانها ارزیابی میشوند.
وی گفت: سامانهای به همین منظور در ستاد و سازمانهای تابعه راه اندازی شده است که شاهد بهبود شاخصهای بهره وری ستاد در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ بودیم.
کبیری از بهبود ۱۰ امتیازی شاخصهای بهروه وری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: این افزایش امتیاز، نشاندهنده توجه ویژه آقای وزیر، معاونین و روسای سازمانهای تابعه نسبت به موضوع بهرهوری و برنامههای اولویتدار است.
رئیس کمیته ارتقای بهرهوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در راستای بهبود و ارتقای بهره وری در بخش تعاون اقدامات موثری انجام گرفته است، تصریح کرد:توسعه شفافیت، ایجاد دولت الکترونیک و افزایش نظارتهای مردم بر مردم از جمله این اقدامات است.
وی با تاکید بر اینکه در بخش تعاون باید شاخصهای کمی ایجاد شود افزود: ایجاد و بررسی این شاخصها علاوه بر جلب رضایت مخاطبان و ذینفعان، میتواند به افزایش بهره وری در این حوزه منجر شود.
کبیری با اشاره به اینکه برای دستیابی به سهم ۲۵ درصدی حوزه تعاون در اقتصاد نیازمند بهبود شاخصهای بهره وری تعاونی هستیم، تصریح کرد: این معاونت، برنامه ها، سیاستگذاریها، توانمندسازی و ارائه مشاوره به شرکتهای تعاونی را در دستور کار خود قرار داده است.
رئیس کمیته ارتقای بهرهوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: توسعه نوآوری، بهسازی و نوسازی فرآیندهای موجود در تعاونیهای سنتی از جمله اقدامات این معاونت را در راستای بهبود و ارتقای بهره وری برشمرد.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد و دبیر کمیتههای مدیریت عملکرد و سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم وزارت تعان، کار و رفاه اجتماعی هم گفت: گزارش تحلیلی نتایج ارزیابی عملکرد ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها در ابعاد شاخصهای عمومی و اختصاصی تهیه شده است.
خانم رویا رفیعی، با تشریح جزییات نتایج ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۸ استانها که همه ساله از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها انجام و به سازمان اداری و استخدامی کشور ارسال میشود، گفت: خوشبختانه در فرایند ارزیابی عملکرد سال ۹۸ استانها راهبری مناسبی توسط واحدهای تخصصی ستادی انجام پذیرفت و به منظور کسب نتایج مطلوب، نشستهای تخصصی از طریق ویدئوکنفرانس با استانها برگزار شد.
وی افزود: امید است در ارزیابی سال جاری نیز شاهد ارتقای سطح راهبری و در نتیجه افزایش امتیاز استانها و ارتقای سطح رضایت مندی مخاطبان وزارت متبوع باشیم.
رفیعی ادامه داد: براساس مجموع امتیازات به دست آمده و درصد تحقق برنامه ها، به ترتیب ادارات کل اجرایی استانهای اردبیل، همدان و تهران در رتبه برتر قرار گرفتند.
استانهای البرز، زنجان، خراسان جنوبی، خوزستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، سمنان، گلستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد در سطح عالی ارزیابی شده اند. ۱۵ استان در سطح خوب و ۲ استان نیز در سطح متوسط قرار گرفتند.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد تصریح کرد: با مقایسه میزان تغییرات امتیازات طی سالهای ۹۸ و ۹۷، استانهای همدان وکهگیلویه وبویر احمد و لرستان بیشترین میزان رشد را نسبت به سایر استانها داشته اند.
به گفته وی ادارات کل اجرایی استانهای اردبیل (رتبه اول استانی) همدان (رتبه دوم استانی) (خوزستان -خراسان رضوی-گیلان) رتبه سوم را در بین دستگاههای اجرایی استان خود کسب کردند.
همچنین استان کهگیلویه وبویر احمد طی دو سال متوالی در زمره استانهای با بالاترین میزان رشد بوده است. استانهای لرستان، چهارمحال و بختیاری، سمنان، کرمان، بوشهر، خوزستان، البرز، زنجان نیز در رتبههای بعدی از نظر میزان رشد قرار دارند.