پخش زنده
امروز: -
افزایش قیمت گوشت در کردستان باعث شده تا توان مردم برای خرید این ماده پروتیینی کاهش یابد، مسوولان قاچاق دام، گرانی نهاده و تورم را عامل این افزایش میدانند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، کردستان از قطبهای تولید گوشت قرمز در کشور است که سالانه بخش زیادی از دام تولیدی این استان به استانهای دیگر صادر می شود.
این روزها اما افزایش قیمت این ماده پروتتینی باعث شده تا مردم کمکم گوشت را از سبد غذایی خود حذف و یا کم کنند.
این در حالی است که رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اوایل مهرماه گفت :با اجرای طرح پنج ساله افزایش تولید گوشت قرمز از سال گذشته، میزان تولید گوشت از ۲۷هزار و ۵۰۰تن در سال به ۲۹هزار و ۲۰۰ تن رسیده است.
محمدفرید سپری افزود: سال گذشته با حمایتهای مسئولان دولت در استان و مجموعه جهاد کشاورزی سه طرح با عنوان طرحهای پیشران در بخش کشاورزی تعریف شد که یکی از آنها طرح افزایش تولید گوشت قرمز از ۲۷هزار تن به ۴۰هزار تن در طی یک برنامه پنج ساله است.
سپری با بیان اینکه در طرح پیشران افزایش تولید گوشت قرمز مقرر شده ظرفیت تولید این محصول از ۲۷هزار تن به ۴۰هزار تن برسد، افزود: با آغاز اجرای طرح پیشران افزایش ۱۳هزار تنی گوشت قرمز در این استان از سال گذشته، یکهزار و ۵۰۰تن از این برنامه شامل ۱۱.۵درصد محقق شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: با اتمام این طرح علاوه بر افزایش ۱۳هزار تنی تولید گوشت قرمز، برای هفت هزار و ۶۲۹نفر شغل جدید ایجاد و شغل ۱۵هزار بهرهبردار دامی استان نیز تثبیت میشود.