به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از پاریس ، شمار مبتلایان به کرونا به بیش از ۴۲ میلیون و ۶۹۴ هزار و ۷۹۰ مورد رسید که از این تعداد حداقل ۲۸ میلیون و ۹۹۱ هزار و ۴۰۰ نفر درمان شده اند. این تعداد موارد تشخیص داده شده، تنها کسری از تعداد واقعی آمار را منعکس میکند. بعضی از کشورها فقط موارد شدید را آزمایش میکنند، برخی دیگر آزمایش ردیابی را در اولویت قرار میدهند و بسیاری از کشورهای فقیر ظرفیت آزمایش محدود دارند.
در روز شنبه، ۵، ۷۶۵ مرگ و میر جدید و ۴۶۶، ۸۳۸ مورد جدید در سراسر جهان ثبت شده است.
کشورهایی که بیشترین مرگهای جدید را در آخرین گزارشهای خود ثبت کرده اند، امریکا با ۹۰۶ مرگ جدید و هند (۵۷۸) و برزیل (۴۳۲) در جایگاههای بعدی هستند. براساس شمارش از دانشگاه جان هاپکینز، ایالات متحده با ۲۲۴، ۹۰۶ مرگ برای ۸، ۵۷۸، ۰۶۳ مورد، از نظر مرگ و میر و بیشترین کشور تحت نتثیر کرونا است. حداقل ۳، ۴۰۶، ۶۵۶ نفر درمان شده اعلام شده اند.
پس از آمریکا، بیشترین آسیب دیدگی را کشورهای برزیل با ۱۵۶، ۹۰۳ مرگ و ۵، ۳۸۰، ۶۳۵ مورد، هند با ۱۱۸، ۵۳۴ مرگ (۷، ۸۶۴، ۸۱۱ مورد)، مکزیک با ۸۸، ۷۴۳ مرگ (۸۸۶، ۸۰۰ مورد) و انگلستان دارند.
در میان کشورهایی که بیشترین آسیب را دیده اند، پرو با داشتن ۱۰۳ مرگ در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر، بیشترین تعداد مرگ و میر را نسبت به جمعیت خود دارد و پس از آن بلژیک (۹۳)، اسپانیا (۷۴)، بولیوی (۷۴) هستند.
چین (به استثنای سرزمینهای هنگ کنگ و ماکائو) به طور رسمی ۸۵۷۹۰ مورد (۱۵ مورد جدید از شنبه تا یکشنبه) را ثبت کرده است.
آمریکای لاتین و کارائیب در کل تا ساعت ۱۱:۰۰ روز یکشنبه به وقت گرینویچ ۳۹۰، ۸۷۰ مرگ برای ۱۰، ۸۹۷، ۰۵۱ مورد، اروپا ۲۶۱، ۳۹۵ مرگ (۸، ۶۸۵، ۰۹۹ مورد)، ایالات متحده و کانادا ۲۳۴، ۸۲۶ مرگ (۸، ۷۹۱، ۷۹۱ مورد)، آسیا ۱۶۵، ۶۲۷ مرگ (۱۰، ۱۵۳، ۵۱۹ مورد)، خاورمیانه ۵۶۲۴۵ مرگ (۲، ۴۲۴، ۳۳۱ مورد)، آفریقا ۴۱، ۱۰۲ مرگ (۱، ۷۰۹، ۰۴۰ مورد) و اقیانوسیه ۱۰۱۲ مرگ (۳۳، ۹۶۷ مورد) را ثبت کردند.