در پی شیوع گسترده کووید ۱۹ در آمریکا
کارشناس همهگیرشناسی: وضع کرونا در آمريکا نگرانکننده است
سیرا ماداد، کارشناس همه گیرشناسی گفت کرونا در بیش از ۴۲ ایالت آمريکا رو به افزایش است و در مرحله بسیار حادی از شیوع این بیماری هستیم.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلويزيوني ام اس ان بی سی؛ با افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ در ایالتهای مرکزی آمریکا، این ایالتها به تازهترین کانونهای شیوع کرونا در کشور تبدیل شده اند.
مجری ام اس ان بی سی با اشاره به افزايش شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در آمريکا که به بیش از هشت میلیون نفر رسیده است، در گفتگوی تصویری با دکتر کاویا پاتل کارشناس پزشکي اين شبکه، پرسيد: بعضیها افزایش اخیر مبتلایان را موج سوم شیوع ویروس میدانند. آیا شما هم همینطور فکر میکنید یا اینکه ما اصلاً هرگز از شر موج اول شیوع ویروس خلاص نشدیم؟
دکتر پاتل گفت: فکر میکنم حق با شماست. ما هرگز موج اول بیماری را پشت سر نگذاشتیم. به نظر من، درستتر این است که شرایط موجود را اوج شیوع بیماری قلمداد کنیم. فکر میکنم این وضعیت دلسردکننده است، چون مردم احساس میکنند این بیماری بازگشته است و واقعی است، و این در حالی است که فصل تعطیلات را پیش رو داریم.
وي افزود: ما شاهد افزایش نگران کننده شمار مبتلایان در بیشتر نقاط کشور هستیم، و در بخشهایی از مرکز و غرب کشور شاهد افزایش دو رقمی شمار مبتلایان هستیم. با توجه به این مسئله ما نگران سفر افراد از آن مناطق به مناطق دیگر یا ورود افراد از مناطق دیگر به آنجا هستیم.
مجری اين شبکه سپس از سیرا ماداد، کارشناس همه گیرشناسی گفت: ظرفیت تختهای آی سی یو در بیمارستان داکوتای شمالی دارد پر میشود و تعداد تلفات کرونا در میشیگان از ماه مارس تاکنون به بیش از هفت هزار نفر رسیده است. این آمار تا چه حد نگران کننده است؟
سیرا ماداد گفت: این وضعیت به دلایل مختلف بسیار نگران کننده است. اول از همه میدانیم که بیش از ۴۲ ایالت از افزایش تعداد افرادی که به خاطر کرونا در بیمارستانها بستری شده اند، خبر داده اند. این بیماری در بیش از ۴۲ ایالت رو به افزایش است. در مرحله بسیار حادی از شیوع این بیماری هستیم. سه ماه آینده به خاطر چند دلیل دیگر نیز برای آمریکا بسیار دشوار خواهد بود.
وي افزود: بنا بر این در حال حاضر، راهبردهای کاهش شیوع ویروس تغییر نکرده است، هنوز باید ماسک زد، هنوز باید تلاش کنیم گردهماییها و دورهمیها را محدود کنیم، هنوز باید از افراد آزمایش بگیریم و افرادی را که با مبتلایان در تماس بوده اند، شناسایی و قرنطینه کنیم. ما باید به این روشها ادامه دهیم... در حال حاضر ما با ابتلای روزانه ۷۰ هزار نفر به این بیماری رو به رو هستیم و این رقم رو به افزایش است؛ بنابراین باید بسیار هوشیار باشیم.