به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، "هدایت حاتمی" معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در جلسه شورای معاونین
استانداری با اشاره به وقوع بحرانهای مختلف طی سه سالهای گذشته برای استان گفت: استان با مدیریت درست از بحرانهایی همچون زلزله و سیل بگذرد و هم اکنون با وجود بیماری کرونا در پیکهای اول و دوم این بیماری استان خیلی خوب کار کرد و هر کدام از بحرانها از جمله زلزله و سیل میتواست فاجعههای بسیاری را برای استان ایجاد کند که با مدیریت خوب کنترل شدند.
او در ادامه با بیان اینکه طی سه سال گذشته توان و تلاش خود را بر موضوع اقتصاد تمرکز کردیم، ایجاد اشتغال، توجه به اقشار آسیب پذیر و بهبود فضای کسب و کار را از موضوعات بسیار مهم در حوزه اقتصادی استان عنوان کرد.
وی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی خواست که کمکهای خود را برای بهبود فضای کسب و کار به منظور گسترش رونق تولید و ایجاد اشتغال افزایش دهند.
حاتمی تصریح کرد: در سه سال گذشته رتبه استان در فضای کسب و کار سی و یکم کشوری بود و در چنین فضایی کمتر شخصی آماده سرمایه گذاری است، اما خوشبختانه طی سه سال گذشته در جهت بهبود فضای کسب و کار اقدامات بسیار اساسی در استان انجام شد.
وی با بیان اینکه برای کمک به اشتغال در جذب تسهیلات روستایی از محل صندوق توسعه ملی بیش از ۱۰ درصد این منابع را برای استان جذب کردیم، گفت: استاندار محترم در برنامههای هفتگی خود به تهران با مسئولین کشوری پیگیر موضوعات اشتغال استان هستند که در این راستا نتایج خوبی حاصل شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود: یکی دیگر از برنامههای استان در حوزه اقتصادی حفظ واحدها و احیای واحدهای موجود میباشد و در این راستا به توفقیات خوبی برای خیلی از واحدها از جمله راه اندازی اسیدسیتریک و پنیرغرب که چندین سال با مشکلات عدیدهای روبرو بودند دست پیدا کردیم و همچنین اقدامات لازم برای توجه به زنجیرههای ارزش و ایجاد شهرک تخصصی لبنی با برند عالیس در استان انجام شده است.
وی گفت: همچنین در راستای حفظ واحدهای موجود به حل مشکلات کاغذ غرب و کرپ ناز توجه ویژهای صورت گرفته و کارخانه قوطی سازی زمزم نیز بزودی افتتاح میشود و به دنبال افزایش ظرفیت کارخانه ایران خودرو به سه برابر هستیم و سرمایه گذاریهای خوبی نیز توسط سرمایه گذاران چینی در استان شده است.
حاتمی بیان داشت: علاوه بر مشاغل کوچک و متوسط به توسعه مشاغل بزرگ هم توجه ویژه داریم و هر کدام از این مشاغل در کارگروهها و کمیتههای مختلف کاری مورد بررسی قرار میگیرند.