لازمه توسعه اقتصاد دانش بنیان ورود بخش خصوصی به این حوزه است
معاون علمی و فناوری رییس جمهور توسعه اقتصاد دانش بنیان را در گرو ورود بخش خصوصی به این حوزه دانست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور عصر امروز در جلسه اقتصاد دانش
بنیان و جهش تولید استان کرمانشاه گفت: اگر بخواهیم از تحقیقات محصولی تولید شود باید اعتبارات بخش خصوصی به این شرکتها وارد شود.
وی با اشاره به اینکه آموزش در صورتی مفید است که بخش خصوصی پای کار باشد، افزود: اگر بخواهیم از اقتصاد نفتی به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم باید در مقابل بوروکراسیهای اداری کم نیاوریم.
ستاری به عملکرد مثبت استاندار کرمانشاه اشاره کرد و گفت: استان کرمانشاه پتانسیلهای بسیار بالایی به خصوص در زمینه کشاورزی دارد که شرکتهای دانش بنیان میتوانند در این حوزه فعالیت ویژهای داشته باشند.
استاندار کرمانشاه نیز در این نشست خواستار اتمام عملیات ساخت پروژه پارک علم و فناوری شد و گفت: امسال ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این طرح در نظر گرفته شده و قرار است تا پایان آذر ماه این پروژه به اتمام برسد.
بازوند با اشاره به بازار خوب کشور عراق برای صادرات اظهار داشت: اگر شرکتهای دانش بنیان حمایت شوند و منطقه ویژه فناوری هم در غرب کشور ایجاد شود، میتواند سهم زیادی از آمار بیکاری استان را کاهش دهد.
وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی چهارمین پتروشیمی استان با سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد تومان، اجرای پروژه پالایشگاه آناهیتا و طرح گرمسیری در آینده نزدیک خبر داد.
نبود مراکز تولیدی تحقیقاتی در دانشگاههای استان، عدم صدور کارت بازرگانی برای مدیران شرکتهای دانش بنیان و اخذ مالیات بر ارزش افزوده برای شرکتهای دانش بنیان نیز از مهمترین مطالبات مدیران این شرکتها بود که در این نشست عنوان شد.
۵۷ شرکت دانش بنیان در استان کرمانشاه وجود دارد که ۳۹ شرکت از این تعداد تحت حمایت پارک علم و فناوری استان هستند.